1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pioneer DVR 5100H-kaukosäädin lakkasi antamasta käskyjä

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Artsa 01.07.2008.

  1. Artsa

    Artsa Member

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Minulla on ollut käytössä reippaat 4 vuotta Pioneerin tallentava DVD-soitin ihan hyvin toimivana, mutta asetusvalikossa painoin tyhmyyksissäni kohtaa, joka vaikuttaa laitteen kaukosäätimen antamiin käskyihin (taisi olla valinnat receiver 1/2/3.
    Etupaneelin kellonajan led-näytön yläpuolelle ilmestyi numero 2, jota ei ennen tietenkään näkynyt.
    Kapula lakkasi toimimasta tämän laitteen suhteen.
    Nyt kun en pääse asetuksiin ja palauttamaan asiat ennalleen, kysyisinkin, että onko kellään vielä vastaavaa laitetta,jonka kaukosäädintä saisi korvausta vastaan lainaksi, jollei sitten muuta konstia ole asian ratkaisemiseksi.
    Jos tietäisin, miten tehdasasetukset palautettaisiin, mutta samalla häviäisi 80Gt kovalevyltä dvd-levylle siirtoa odottava aineisto.
    Muutenkin laite lakkasi aikoinaan tallentamasta dvd:lle suurella nopeudella, on sitten valittuna VR-mode tai Video-mode.
    Neuvoista kiitollinen. Harvalla taitaa olla enää tämän ajan DVD-tallentimia käytössä.
     
  2.  
  3. temi

    temi Active member

    Liittynyt:
    05.09.2004
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
  4. Artsa

    Artsa Member

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuo auttoi kun auttoikin, mojovat kiitokset vinkistä!
    En olisi hoksannut, kun laitteen ohjekirjakin on ties missä.

    Kaikki olisi täydellistä, jos saisi vielä vinkin kovalevyltä dvd:lle tapahtuvassa siirtonopeudessa elikkä painaessa "Copy-> High-Speed-> ilmestyy teksti "High-Speed copying cannot be uses for this copy list with a Video Mode disc "siitä huolimatta, vaikka vaihdan VR-modeksi
    Aikoinaan Pioneer vielä suostui siirtämään kertatallenteiselle DVD-R levylle nopeimmalla nauhoituksella, nyt suostuu vain reaaliaikaisella kopioinnilla elikkä joutuu esimerkiksi odottamaan 2h (+ levyn viimeistelyyn kuluva aika) kahden tunnin koostetta siirtäessä.
     
  5. temi

    temi Active member

    Liittynyt:
    05.09.2004
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Luulen, että tuossa soittimessa ongelmana ovat uudemmat DVD-levyt, joiden tunnisteita ei ole soittimen ohjelmistossa ja tällöin soitin varmuuden vuoksi muuttaa polttonopeuden hitaimmalle mahdolliselle.
     
  6. Artsa

    Artsa Member

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No, pääasia, ettei laite jää täysin kehityksestä jälkeen (ettei tunnista enää kohta minkään sortin levyä).Uutta softaa tuskin tuolle ei liene enää saatavilla? Pienistä puutteista (editoimisongelmat kuvan ja äänen täsmälliseen leikkaamiseen) ja hitaudesta huolimatta toiminut yllättävänkin hyvin, olkoonkin aikoinaan maltaita maksaneena(reilut 800,- Netanttilasta osamaksulla).Pitää sinällään olla tyytyväinen, että toimii varsinkin VHS-nauhoja siirrettäessä. Nykyäänhän kaikki uudemmat tallentimet kopioivat ja toistavat dvd+ levyillekin, mikä tässä rajoitteena, mutta hintansa väärtti kun jakaa summan yli neljälle vuodelle.
    Kehityksen kulku nykyään niin huima, etten ensimmäisenä ole kokeilemassa ehkä tulevaisuudessa täysin yhteensopimattomia formaatteja.
    Beta:n ja VHS:n välisen taistelun muistaneena muista puhumattakaan (Mini-disc vs. CD(Laser)-levy), mutta se onkin eri tarina.
     

Jaa tämä sivu