AfterDawn logo

LG:n uusi matkapuhelin on Secret

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
5 kommenttia

Monien elektroniikkalaitteiden nimet ja mallinumerot herättävät lähinnä kummastusta kuluttajien keskuudessa ja LG:n uusi Secret-nimellä kulkeva matkapuhelin ei ainakaan nimensä perusteella tuo helpotusta kuluttajien elämään.

LG:n Secret (KF750) on ainakin ominaisuuksiensa ja muotoilunsa osalta tuttua LG:tä ja se on seuraaja LG:n Chocolate- ja Shine-puhelimille. Liukukannella varustetusta uutuudesta löytyy 5 megapikselin kamera, jolla voi digikuvien ottamisen ohella tallentaa myös DivX-videota jopa 120 fps nopeudella, kun videota tallentaa 320x240-resoluutiolla. Puhelimessa on myös ohjelma, jonka avulla kuvattuja videoita voi editoida.

Videoiden katselua ja editointia varten puhelimesta löytyy 2,4-tuuman LCD-näyttö, jonka resoluutio on 320x240. Puhelimen musiikkisoittimella pystyy kuuntelemaan MP3-, AAC-, WMA- ja RA-muodossa olevia musiikkitiedostoja ja videoiden suhteen laite toistaa MP4-, WMV-, Realvideo- ja DivX-formaateissa olevia videoita. Puhelimesta löytyy myös FM-radio sekä mahdollisuus katsella YouTuben videoita datayhteyden avulla. Multimedian ohella puhelimella voi katsella lisäksi mm. Adoben PDF- ja Microsoftin Powerpoint-tiedostoja. Tiedon siirtäminen puhelimeen onnistuu USB:n ja Bluetoothin avulla.


Puhelimen fyysiset mitat ovat 102,8 x 50,8 x 11,8 mm ja LG:n mukaan kyseessä on ohuin markkinoilla oleva 5 megapikselin kameralla varustettu puhelin. Puhelimen paino vakioakulla on 116 grammaa. Valmiusaikaa vakioakulle luvataan noin 260 tuntia ja puheaikaa noin 230 minuuttia. Videopuheluiden kohdalla akun luvataan kestävän noin 120 minuuttia. Laitteessa on omaa muistia 100 megatavua ja puhelimen muistia voi laajentaa Micro SD -muistikortilla (maksimi 4 gigatavun muistikortti).

Secret tulee aluksi myyntiin Eurooppaan toukokuun loppupuolella, jonka jälkeen puhelin ilmaantuu Aasian ja Etelä-Amerikan markkinoille. LG ei kuitenkaan paljastanut puhelimen suositushintaa.

5 KOMMENTTIA

Pallero201/5

ylemmästä kuvasta katoin hetken, että lisää i phone/ pod kopioo

thejammy2/5

samaa kauraa sisältä kuin kaikki muutkin. siisti ulkokuori kylläkin...

Makkaraa3/5

Lainaus:

ylemmästä kuvasta katoin hetken, että lisää i phone/ pod kopioo

Tätä olen ihmetelly lähiaikoina näitten luurejen osalta. Kun kännyn kuoressa on iso näyttö ja vain muutama näppäin, niin se mielletään heti iphone kopioksi.
E: sori vähän offtopic

yaht4/5

Ihan hienon näköinen :D

Mikaeli265/5

Oiskohan pitäny lykätä uuden puhelimen ostoa vuodella etiäpäin, on meinaan perhanan hyvän näkönen ja paljon parempia ominaisuuksia kuin ke800 luurissani. Jää kuitenkin ostamatta kun vuoden välein ei viittis puhelinta vaihtaa :D .

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT