1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nikon Coolpix L15 akut

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi Porshe 24.02.2008.

  1. Porshe

    Porshe Regular member

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    1,111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Moi,

    Ostin tommosen kameran verkkokaupasta ja se kävi ekaks korjauksessa ku siinä oli linssissä musta läntti. Sit se tuli takas, toimi 2 päivää, takas korjaukseen --> uusi kamera tilalle. Viaksi epäilin akkuja.
    Akut on NiMH AA HR6 230A AHC 1.2V typical 2250mAh. Voiko noita akkuja käyttää ihan huoletta tässä kamerassa? Kun ei enää kolmatta kertaa viitsis lähettää takas.
     
  2.  
  3. paspalo

    paspalo Regular member

    Liittynyt:
    09.07.2006
    Viestejä:
    212
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kun et tuon tarkemmin kertonut vianmääritystä, eli tarkoitatko toimimattomuudella juuri sitä, että virrat ei tule päälle vaikka akut on täyteen ladattu vai onko kyseessä ollut jonkunlainen muu jumitus, niin suoralta kädeltä vastausta on vaikea antaa. Mutta kun kameran mukana tulee ihan normaalit AA-paristot, niin kyllä sen pitäisi noillakin pelata. Joissakin kameroissa virrankulutus on varsinkin ulkona talvella kuvatessa melkoista ja jotkut ovat myös tarkkoja siitä, että molemmissa akuissa on virtaa tasan yhtä paljon. Jos sulla on kotona ihan perusversio virtamittarista (voltit/ampeerit yms.), niin tarkista akkujen tilanne latauksen jälkeen ja esim. 4-5h myöhemmin. Onko akut uudet, onko laturi kunnossa, oletko kokeillut muita akkuja, huomaako käytössä eroja?
    Noiden akkujen pitäis pelittää ja jos ei huollosta muuta ohjetta annettu, niin anna mennä vaan
     
  4. Porshe

    Porshe Regular member

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    1,111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Akut on aikasemmin ollu käytössä taskulampussa. Akut otettiin käyttöön ensimmäisen korjauksen jälkeen. Siis linssin vaihdon jälkeen. Sitten otin pari kuvaa sillä pihalla kun olin kävelyllä. Sitten tulin takas kotiin ja se ei enää lähtenyt käyntiin. Koitin uusilla ja vanhoilla pattereilla mutta ei lähtenyt käyntiin joten lähetin takaisin verkkokauppaan josta sain kokonaa uuden tilalle. Mulla on semmonen pistorasiaan laitettava patterilaturi mihin ne patterit tulee kiinni. Kaippa se oli siinä kamerassa ihan se vika kun ei startannut ettei se noissa akuissa voinut olla? On vaa vähä ilkee laittaa niitä siihe takas jos se taas leipoo ku ollaan just ens viikonloppuna lähdössä lasketteleen viikoks ja kamera ostettu vähän niinkun sitä reissua silmällä pitäen :p
     

Jaa tämä sivu