1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony KDL-40X3500 tai 46X3500

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi rajamaa 05.02.2008.

  1. rajamaa

    rajamaa Member

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko kellään kertoa konkreettisia kokemuksia kyseisistä Sonyn malleista? Ovatko ne hintansa/laatunsa veroisia nyt ja ehkä muutaman vuoden kuluttua?
    Pleikka kolmosen kanssa saisi teräväpiirtotekniikasta hyödyn irti katsottaessa Blu-ray filmejä ja lisäksi siinä olisi oiva pelikonekin.
    Kiitokset jo etukäteen arvokkaista tiedoista.
     
  2.  
  3. sarppo

    sarppo Member

    Liittynyt:
    01.02.2008
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itsellä olisi kanssa taas enemmän kysyttävää kuin vastattavaa. Pienenä pohjustuksena vielä kertoisin että olen idiootti, älkää edes koittako ymmärtää miksi teen sen jonka sanon seuraavaksi. Eli löytyy talosta tällä hetkellä Sonyn KLV-S40A10E

    [​IMG]

    Kyseinen töllö on 40" paneelilla tuleva kokonaan vailla digiviritintä oleva malli, ja nyt olisi kaapelitv:ssä kuun lopussa loppuvien lähetyksien vuoksi hakusessa uusi 40" tupla- tai triplavirittimellinen (HD-digi) Sony. Olen katsellut tuota KDL-40W3000 mallia mutta saako tuota tai yleensäkään mitään Sonyn littua enää hopeilla kuorilla. Sonyssa pysyn jokatapauksessa kaukosäätimien yhteensopivuuden sekä totutun hyvän laadun vuoksi. Eikä ne niin kalliitakaan enää ole, tuo KLV maksoi uutena 2.5k € ja nykyäänhän nuo lähtevät 1.5k €:llä. Kysyjille vastaisin suosittelevani lämmöllä Sonyn hankintaa tv:ksi mutta lukemaan tarkat seikkaperäiset arvostelut etenkin paneelin kuvanlaadusta sillä jopa Sonylta tuntuu tulevan susimalleja ulos. 40W3000 saanut erityisen hyviä testituloksia, 40X3000 lienee myös kelpo, ja molemmat tulevat hd-virittimellä mikäli haluaa "ikuisen" tv:n.
     

Jaa tämä sivu