1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

3G / HSDPA laitteet

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi kimski_ 27.01.2008.

  1. kimski_

    kimski_ Guest

    semmoisella asialla olen, kun omistan Samsungin Z-720 puhelimen, missä on HSDPA-tuki ja siina saunalahden totaali2 3G-liittymä.. nyt sitten multi-sim ominaisuudella sain monta sim-korttia, jotta ei tarvitsisi olla puhelin kiinni koko ajan koneessa vaan saisi jostain ns.MOKKULAN Mutta näiden hinnat ovat älyttömän korkea 200-400€... Löytisikö jostain samanlaista laitetta, vähän niinkuin ADSL-boxi tai kuitenkin sellainen, joka tukisi tuota kortinlukijaa mutta ei olisi niin kallis kuin "MOKKULA".

    PS. kyse on pöytäkoneesta
     
  2.  
  3. Koiranluu

    Koiranluu Member

    Liittynyt:
    16.09.2007
    Viestejä:
    38
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Löytyy hieman halvempana 3G reititintä. Tarvitset tosin erillisen 3G / UMTS / GPRS-kortin, jonka sisään laitat SIM kortin, että saat mobiiliyhteyden ulkomaailmaan. Olen pikaisesti vastaavaa Vodafonen laitetta testaillut, joten en osaa hirmuisesti näiden toiminnasta tai luotettavuudesta kertoa. En tiedä onko olemassa sellaista reititintä mihinkä laitetaan pelkkä SIMmi sisään.

    Linksys 3G- reititin
     
    Viimeksi muokattu: 28.01.2008
  4. kimski_

    kimski_ Guest

    No melkeinpä, mutta jos vielä löytyisi sen tyyppinen mihin ei tuota PCMCIA - korttia tarvittaisi, vaan saisi laittaa suoraan SIM-kortin saman tyyliseen reitittimeen..
     

Jaa tämä sivu