1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Acer Aspire E360 ja Tiger woods 06

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi harto 24.12.2007.

  1. harto

    harto Member

    Liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli Tigeri 06 herjaa virheraporttia asennuksen jälkeen pelaan mentäessä ja 07 toimii ihan hullulla nopeudella. Samoin Madden 07 on ruvennut toimimaan ylinopeudella kuten Condition Zero satunnaisesti. ATI:n koko ohjelmiston heivasin äsken helvettiin ja hain 20.12.2007 tulleet uudet ajurin ATI:n sivuilta, joten ei pitäisi olla siitä kyse. Onko mitään ideoita mitä voisi tehdä? Kaverilla myös sama mylly ja samat oireet.
    Näytönohjaimeks kone näyttää Radeon X1300 mutta joskus jonkun softan haettuani näytti se kokoonpanoksi jotain ihan muuta mitä kaupassa ja koneessa sanotaan. Ei tästä Acerista ota selvää. Myös tuo Realtek AC´97 Audio näyttää olevan.
     
  2.  
  3. Junkkari

    Junkkari Member

    Liittynyt:
    30.12.2007
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olen joskus törmännyt vastaavaan ongelmaan videoiden kanssa eli pyörivät moninkertaisella nopeudella. Ongelma ratkesi siten että koneessa oli joko HDMI tai ulkoinen S-ATA liitin (luultavasti se oli HDMI...) joka piti kytkeä BIOS asetuksista pois käytöstä niin ongelma korjaantui sillä. Sitten kannattaa tietysti käydä Acerin tukisivuilta hakemassa uusimmat Nforcen piirisarjan ajurit ja päivittää myös ne.
     

Jaa tämä sivu