1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVI-Kaapeli ja FLAT-TV ongelma?

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi desteny 03.10.2007.

  1. desteny

    desteny Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2004
    Viestejä:
    182
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei sanokaas gurut, mikä mahtaa nyt olla minun televisiossa / kaapelissa. Ostin tuossa noin vuosi sitten tuollaisen tv:n ja samalla ostin siihen DVI-kaapelin, jotta voin käyttää sitä tietokoneen kanssa samassa. Homma pelitti ihan normaalisti ja kuvatuli ynm, mutta yhtenä päivänä huomasin, että tv:ni ilmoitaa "Ei tulosignaalia", tv näyttää kyllä paikoitellen kuvan MS-DOS tilassa, kun buuttaan koneen, mutta ei windows:ssa.

    Olen myös kokeillut Windows Vistan kanssa ja XP:n, nyt käytössä on Vista Ultimate.
     
  2.  
  3. kailem

    kailem Member

    Liittynyt:
    11.10.2007
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Hei,

    Vastausta kysymykseesi en tässä tarjoa mutta voisin kertoa omasta kokemuksestani Taulu TV:n kanssa. Itselläni on Samsung LE32R81 LCD tv PC sisääntulolla ja monilla HDMI liitännöillä varustettuna. Ongelma on kuitenkin seuraava: aina kun TV:n yhdistää tietokoneeseen PC liitännän kautta niin kaikki toimii hienosti vaikkakin kuva on turhan laaja(menee reinoista yli) mutta yksikään DVD elokuva tai HD filmi netistä ei toimi. TV ilmoittaa että "this mode not supported".

    Menin sitten ja ostin HDMI-DVi kaapelin ja kokeilin tätä. Nyt toimii videot ja HD clipit mutta TV:n luonnollinen resoluutio 1366*768 ei sitten toimi millään. Joten nyt pitäisi siis valita kahden pahan väliltä. Missäköhän vika?????
     

Jaa tämä sivu