1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hauppauge WinTV Nova-T-500 ja kaksoisnauhoitus?

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi Tare69 27.09.2007.

  1. Tare69

    Tare69 Member

    Liittynyt:
    20.03.2006
    Viestejä:
    95
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostin eilen tuon Hauppauge WinTV Nova-T-500 kortin koneeseen jo olevan AIW X800GT (Analookinen & digi) ja Artec T14 (digi) systeemin lisäksi (eli siis olisi vaikka 4 digi lähdettä yhtä aikaa:) mutta pulmaksi tuli nyt se, että miten saan tuon T-500:sen nauhoittamaan kahta kanavaa yhtä aikaa mukana tulevalla softalla? Se kyllä löytää kummankin virittimensä kanavat ja saan nauhoittamaan sen jommalla kummalla mutta miten yhtä aikaa? Esim. säädin ajastuksen nauhoittamaan jotain kanavalta missä on (1) nimessä ja sitten laitoin nauhoituksen päälle kanavalta missä ei ole (1)stä nimessä eli mielestäni pitäisi toinen nauhoittaa sitten toiselta ja toinen toiselta virittimeltä? Mutta kun ajastus pomppaa päälle niin sen nauhoitus alkaa mutta aikaisemmin päälle pistetty nauhoitus loppuu...

    Olen myöskin viritellyt MediaPortalia toimimaan näiden kanssa jotta saisi vaikka useamman nauhoituksen aikaiseksi sitten sillä, joten apua tarvitseisi siihenkin jos jollain on jo valmiiksi esim tunneri asetukset AIWlle ja T4:lle? (En kyllä saanut vielä T-500:stakaan toimimaan sen kanssa...) DVBViewer tietty olisi hyvä ohjelma mutta en vielä rupea investoimaan siihen eteenkään kun ei oikein edes voi kokeilla sen toimintaa.
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,838
    Kiitokset:
    784
    Pisteet:
    193
    Ei DVBViewerin hankintaa voi lukea edes investoinniksi, siihen hintaan kun se on hankittavissa.
    Sillä ainakin voisit nauhoittaa eri ohjelmia niin paljon kuin virittimiä riittää. Esim. kahdella virittimellä voit samanaikaisesti nauhoittaa kahden ohjelmanipun kaikkia kanavia samanaikaisesti.
     

Jaa tämä sivu