1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF-6000cot yleistä mielipidettä

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi ubuntu 20.09.2007.

  1. ubuntu

    ubuntu Member

    Liittynyt:
    20.11.2006
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli laitteesta on näkynyt olevan jonkin verran keskustelua mutten ole saanut selvää käyttäjien yleisestä mielipiteestä. Digiboksi kun pitäisi hankkia ja tämä laite on vakuuttanut melko hyvin tähän mennessä. Kokemuksia, mielipiteitä ja vaihtoehtoisia tuotteita?
     
  2.  
  3. jhelmine

    jhelmine Member

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    30
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Se sopivan boksin valinta riippuu siitä mitä ominaisuuksia painottaa. Itse olen aikaisemmin hankkinut tuon TF-6000COT:n. Sen jälkeen ostin Technisatin MF4-T:n. Niissä on jotain yhtäläisyyksiä, kuten nopea kanavan vaihto, 2xScart, conax, optinen äänilähtö, ... kanavan numeron näyttö etupanelissa +kolme nappulaa.

    Virran säästön kannalta Technisat vie valmiustilassa 3W, kun taas Topfield 7W (tai 8W). Päällä ollessa kulutus on melko samoissa, silloinkin Technisat 1 tai 2W pienempi. EPG:n selaus on huomattavasti parempi, kun tietoja ei tarvitse odotella ja ne tiedot ei huku kanavan vaihdon yhteydessä.

    Kuvan laatu on vastaavaa, joskin VCR-scartista parempaa, kun Technisatissa sieltä voi valita joko komposiitti tai S-video (TF:ssä vain komposiitti). Technisatissa VCR-scartin kautta voi syöttää RGB:n TV-scarttiin (läpisyöttö toimii - pärjää ehkä vähemmillä kaapeleilla).
     
  4. jhelmine

    jhelmine Member

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    30
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    TF:n oma ilmoitus tehonkulutuksesta on max 12W ja valmiustilassa 9W eli olivat muistamiani isompia. Jos olisi koko vuoden valmiustilassa niin ero on 52 kWh/vuosi eli n. 5e/vuosi. Ei mistään merkittävistä eroista kyse, mutta koko laitteen elinkaaren aikana 50e vai kuinka pitkään digiboksit on suunniteltu kestämään??
     
  5. ubuntu

    ubuntu Member

    Liittynyt:
    20.11.2006
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jees, kyllä tuon sinun kuvauksen jälkeen tuo Technisat vaikuttaa omaan käyttöön paremmalta vehkeeltä. Itselleni kun on tärkeää laitteen nopeus ja hyvät liitännät, joten hyvältä vaikuttaa. Kiitos palautteesta.
     
  6. Kames

    Kames Regular member

    Liittynyt:
    10.07.2006
    Viestejä:
    154
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mistähän johtuu että Topfield 6000-CoT ei osaa hakea oikeaa kuvasuuruutta omaan telkkuuni, joka on joku 4 vuotta vanha Philips kuvaputki-tv? Joku kanava saattaa näkyä hyvin, mutta toinen voi olla ihan päin sitä itseään. Pitää käydä itse vaihtamassa se asetuksista 4:3:sta pois tai toisinpäin. En ole päivittänyt vielä laitetta (pitäisi varmaan se tehdä?)
     

Jaa tämä sivu