1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

World in conflict

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi willie55 02.08.2007.

  1. willie55

    willie55 Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2006
    Viestejä:
    246
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Elikkä kyseessä on uudenlainen strategiapeli. Pelissä on nettipeli ja yksinpeli, mutta en osaa kertoa kuin nettipelistä kun yksinpeliä en ole päässy pelaamaan.
    Peli kertoo 80-luvulta ja kalusto on siltä luvulta. Pelissä ei rakenneta beissiä niinkuin monissa muissa strategiapeleissä, vaan pelaaja ostaa joukkoja huoltokrediiteillä. Siinä huoltolinja tuo koko ajan rahaa joilla voi ostaa joukkoja. Silloinkun kun yksiköitä tuhoutuu paljon, se pelaaja saa rahaa hiaman aikaa nopeammin. Tällöin vaikka pelaaja jota on rökitetty kunnolla nousee vähän ajan päästä takaisin kentällä. Kuin pisteenä i:in päälle peli on realistinen esim. kaiken voi tuhota paitsi maata, tankit ovat heikompia takaata kuin edestä ja siinä ei voi tuhota tankkia rynkyllä.
    Netissä pelatessa on tärkeää vetää yhtä köyttä. Siinä on neljä aselajia, jotka ovat jalkaväki, panssareita, helikoptereita ja tukijoukkoja. Jokainen pelaaja valitsee minkä aselajin ottaa ja voi tarvittaessa vaihtaa aselajiaan jos siihen on tarvis.
    Jalkaväki on hyvä valloittamaan metsiä ja kaupunkeja, mutta yksin ne ovat hitaita ja haavoittuvaisia.
    Panssarivaunut ovat kestävia tehokkaita, mutta niille käy huonosti jos paikalle saapu vihollisen helikoptereita eikä ole ilmatukea tai it-suojaa.
    Helikopterit ovat oiva väline tuohoamaan vihollisen panssarivaunut, mutta auta armias jos vihollisella on it-yksiköitä.
    Tukijoukot voivat vaikkapa moukaroida vastustajan linjan takana olevia yksiköitä ja it-yksiköt suojata omia panssareita.
    Vaikka olisitkin valinnut aselajikseksi panssarivaunut, voit silti ostaa joitakin muidenkin aselajien yksiköitä, mutta kalliimmalla.
    Jos joku pelaaja alkaa sooloilemaan niin seuraukset voivat olla kamalat. Pelin kuluessa pelaaja saa tacaid pointteja joiden avulla pelaaja voi tilata mm. tykistö keskityksen, ilmaiskuja, laskuvarjo joukkoja, tutkapyyhkäisyjä ja sekä taktisen ydinkärjen. Nettipelit ovat 10-20 minuutin kiihkeitä pelisessiota joiden jälkeen katsotaan tilastoja ja taas tappelemaan.
    Elokuussa pelistä on tullossa demo versio ja itse peli ilmestyy luultavasti 27.9.

    Tuossa on juttua yksinpelistä http://plaza.fi/edome/artikkelit/pelit/world-in-conflict-ensikatsaus-osa-2

    ja tässä kuvia
    kuva1
    kuva 2
    kuva 3
    kuva4
    kuva5
    kuva6

    tuolla on videoita
    www.gametrailers.com
    http://media.pc.ign.com/media/821/821566/vids_1.html
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2007
  2.  
  3. DragoonJ

    DragoonJ Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2005
    Viestejä:
    400
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kauheasti kirjoitusvirheitä tuossa mainospuheessasi. Ei millään pahalla, mutta voisit kirjoittaa vähän paremmin. Niin ja täällä ei saa mainostaa.
     

Jaa tämä sivu