1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratchet & Clank Size Matters - peli jumissa eikä eteneminen mahd.

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi -maXell- 13.07.2007.

  1. -maXell-

    -maXell- Regular member

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    216
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mungo on päästetty päiviltään ja ovi Robot Wars:siin auennut. Pelasin tovin Robot Wars:sia, mutta keskeytin pelaamisen. Jostain syystä ei tallentanut tätä muistiin ja nyt kun seur. kerran aukaisin PSP:n jatkaakseni Robot Wars:sista niin eipä alkanutkaan siitä! Peli alkaa siitä, kun Mungo on päästetty päiviltään ja sen oven pitäisi aueta - ei aukea! Mitäs nyt? Alotettava koko peli uudestaan alusta?!?

    EDIT

    ja mainittakoon vielä, että peli on kaupasta ostettu. Ikinä ei tämmöstä tapahtunut. Saako jostain PSP:n kansiosta ongittua tuota kadonnutta tiedostoa tms.?
     
    Viimeksi muokattu: 13.07.2007
  2.  
  3. olioze

    olioze Member

    Liittynyt:
    01.11.2007
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    mulla kävi ihan sama homma... pitää alottaa vaa alusta... kato kun se mungon takana oleva ovi aukeaa vaan kerran, ja jos psp:n sammuttaa siinä välissä oli tallentanu tai ei niin siit ei pääse enään eteenpäin... just tommosten paskojen hommien takia kannattaa tallentaa sillontällön peli pariin eri kohtaan... jos 1 jumittuu tai poistuu niin voi jatkaa pelaamista kumminkin, vaikka ei ois niin pitkällä... ei kumminkaan tartte alottaa alusta...
     

Jaa tämä sivu