1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

operation flashpoint asennusongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi päivikki 24.06.2007.

  1. päivikki

    päivikki Member

    Liittynyt:
    11.09.2004
    Viestejä:
    55
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen nyt asennellut monta kymmentä kertaa vähän vanhempaa peliä koneelle elikkäs Operation Flashpointtia. Kaikki menee mukavasti siihen asti kunnes laitan 3. cd:n sisään ja asennus on melkein valmis. Sitten tuleekin odottamaton error ja peli ei mahdollisesti toimi oikein teksti. Ja totta tosiaan peli ei toimi ollenkaan. 3:lla cd:llä piti vain olla joku patch ja musaa ja manuaaleja. Joka kerta tekee saman. Olen yrittänyt etsiä kaikki mahdolliset support sivustot ja muut muttei missään mainitä kyseisestä ongelmasta. Ajattelin jospa joku täällä olisi törmännyt moiseen ongelmaan.
     
  2.  
  3. Irratium

    Irratium Regular member

    Liittynyt:
    22.06.2006
    Viestejä:
    1,458
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Jos kolmannella levyllä mahdollisesti on pelkkä patchi ja "jotain musaa ja manuaaleja" niin pystytkö viimeistelemään asennuksen ilman kolmatta levyä? Siinä tapauksessa voisit hakea päivityksen manuaalisesti internetistä niin sen kanssa ei tarvitsisi tuskailla.

    Itse veikkaan että levy itsessään on jotenkin vahingoittunut / data korruptoitunut tai muuta vastaavaa. Kannattaa tarkistaa että levy näyttää päällisin puolin ihan ehjältä niin tietää ettei ainakaan fyysisestä rikkoutumisesta ole kyse.
     
  4. päivikki

    päivikki Member

    Liittynyt:
    11.09.2004
    Viestejä:
    55
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Levy sinänsä näyttää ehjältä ja naarmuttomalta. Asennuksen loppupuolella pyydetään laittamaan 3. levy sisään, joten ei sitä pysty keskeyttämättä ohittamaan. Netistä kyllä löytyy kaikki päivitykset peliin mutta jos niitä yrittää hakea "vajaan" asennuksen jälkeen, niin kone väittää ettei itse peliä ole ollenkaan asennettu. Olen yrittänyt valmistajalta saada jotain ohjetta, mutten olle saanut minkäänlaista vastausta. Huomasin googlettamalla että jollain muullakin oli ollut tasan sama ongelma, eikä siihen kukaan ole mitään ratkaisua keksinyt, ainakaan vielä...
     
  5. Irratium

    Irratium Regular member

    Liittynyt:
    22.06.2006
    Viestejä:
    1,458
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Joo, ei ollenkaan erikoista ettei anna päivittää vajaata asennusta - pelit tuppaavat asentamaan rekisterimerkinnät ynnä muut tiedot mitkä kertovat koneelle että peli oikeasti on asennettu aivan viimeisinä tiedostoina.

    Nyt en kyllä oikein muuta keksi kuin että jostain saat toimivan levyn tilalle... Ei peli olisi sattumoin kovin äskettäin ostettu? Aina voisi mennä kauppaan vaatimaan uutta settiä levyjä tilalle koska vanha ei toimi. Eikä kenelläkään tutulla sattuisi löytymään samaa peliä jotta saisi lainattua mahdollisesti toimivaa levyä asennuksen viimeistelyyn?

    Minkälainen error-teksti siihen muuten tulee? Herjaako jostain tietystä tiedostosta vai...?
     
  6. päivikki

    päivikki Member

    Liittynyt:
    11.09.2004
    Viestejä:
    55
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No jaa, eipä sitä peliä oikein voi palauttaakkaan kun on joku aika sitten lahjaksi saatu...Eipä se viesti selitä oikein mitään. Tulee vaan pieni boxi jossa lukee "odottamaton error, peli ei ehkä toimi oikein" ja kun ruudun painaa pois niin se on sitten tietenkin keskeyttänyt asennuksen...Helpompi olis tietenkin jos ruudussa lukisi vaikka että on korruptoitunut jotain tai muuta valaisevampaa...Kiva ainakin että lukee ettei peli EHKÄ toimi oikein. :) Voipi olla parempi jättää koko peli ja ettiä uus, se on jo sen verran iäkäs että saattaa löytyä jopa jostain alennuskoristakin...Tietysti harmittaa vaan periaatteesta, ja mikseivät valmistajan support sivulta vastaa asiakkaalle mitään...Huonoa asiakaspalvelua sanon minä.
     
  7. shamaar

    shamaar Member

    Liittynyt:
    06.10.2003
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    voisi olla jokin installer ongelma, päivitä windows ja ajurit jne. Voi monesti korjaantua ongelmat. Koita myös vähentää windowsin käynnistyksen yhteydessä käynnistyviä ohjelmia -->msconfig suorita komentona. Toivottavasti saat pelin toimimaan on nimittäin mahtava peli.
     
  8. Irratium

    Irratium Regular member

    Liittynyt:
    22.06.2006
    Viestejä:
    1,458
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Hyvä pointti, jos asennus käyttää Windows Installeria niin sekin voi tehdä jotain väärin ja uudempi versio voisi auttaa. Ja, jos haluat tietää onko levyissä varmasti jotain vikaa niin mahdollisuuksien mukaan kokeile jollakin toisella koneella sitä asennusta.
     
  9. fabutin

    fabutin Guest

    Mullekki sanoo et "odottamaton Virhe. Peli ei ehkä toimi kunnolla" Ja Ostin viel tänää
     
  10. päivikki

    päivikki Member

    Liittynyt:
    11.09.2004
    Viestejä:
    55
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Enpä ole vieläkään keksinyt ratkaisua ongelmaan...Joten Fabutin jos vain ratkaisun keksit niin ilmoita ihmeessä tännekkin...Uutta peliäkään en ole ostanut ja tokko auttaakaan jos niitä ongelmia on muillakin...Harmi vaan etteivät vastaa sieltä support sivuilta.
     

Jaa tämä sivu