1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma kaikkien, paitsi VLC:n kanssa - vasen ylälaita näyttää Current Frame, CPU Load, Input Size..

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi tuosilla 29.05.2007.

  1. tuosilla

    tuosilla Member

    Liittynyt:
    14.09.2004
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ongelma ilmeni tänään, kun käynnistin minkä tahansa, paitsi VLC media playerin videon katsomista varten.

    Vasemmassa ylälaidassa näkyy englannin kielellä, vihreällä tekstillä reaaliaikaisesti päivittyvä Current Frame (juokseva luku),seuraavalla rivillä CPU load (juokseva luku), seuraavalla rivillä input size ja seuraavalla output size - siis varsinaisen katsottavan videon päällä !

    Olen ilmeisesti painanut jotain tiettyä näppäinyhdistelmää, kun tuollainen näkyy, en vain keksi sitä näppäinyhdistelmää, millä sen voi perua - tai löydä minkään ohjelman asetuksista tuon perumista. Itse videonkatseluohjelmien uudelleen asentaminen ei poista tätä ongelmaa (kokeilin tätä BSplayerin kanssa).

    Pitääkö tämä nyt säätää jostain windowsin (XP) asetuksista, ettei tuo turha teksti pilaa katselunautintoa ? Minkä ohjelman asetuksista ja mistä sieltä asian voi korjata ! Ainakaan BSplayerin tai muunkaan videonkatseluohjelman asetuksista en löytänyt tuota peruuttavaa toimintoa.

    Voi olla, että tätä asiaa on jossain käsitelty aikaisemminkin keskusteluissa - voi tietty olla, että kukaan muu ei ole aikaisemmin ollut niin nakkisormi/tietämätön, että kysyy tällaista asiaa täällä, mutta..kun en keksi äkkiseltään muutakaan foorumia, joka voisi auttaa - ja tunnetusti täällä on fiksua ja tietävää, sekä avuliasta porukkaa :)

    Apua todella kaivataan asiaan pikaisesti - kertokaa ainakin, mistä voisin sitten löytää lisätietoa tähän asiaan! En haluaisi tämän takia kuitenkaan ostaa uutta konetta tai käyttää ainoastaan VLC playeria (jossa Finsubien käyttäminen on vrt.BSplayeriin hankalampaa).
     
  2.  
  3. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,410
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Onko käytössä ffdshow codecit,
    jos on niin tarkista sen asetuksista ettei ole
    täppää OSD infossa .
     
  4. tuosilla

    tuosilla Member

    Liittynyt:
    14.09.2004
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Käytössä ffdshow codecit ja sieltähän se täppä löytyi ja oli päällä. Nyt kaikki toimii, kuten ennenkin ! ISO kiitos - tähän foorumiin voi aina luottaa :)
     

Jaa tämä sivu