1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HP Omnibook XE3:n näyttö toimii vain tietyssä asennossa

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Alwari 26.04.2007.

  1. Alwari

    Alwari Regular member

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Läppäri on ostettu vuonna 2000 ja se on toiminut tähän asti hyvin. Nyt kuitenkin on ilmaantunut sellainen ongelma, että näyttö ei tahdo toimia kuin tietyssä asennossa eli normaalissa katselukulmassa se ei toimi, vaan näyttö pitää kääntää noin 45 asteen kulmaan näppäimistön suhteen jotta ruudulle tulee yleensä jotain kuvaa. Onko kenelläkään ollut samanlaista ongelmaa ja tietoa siitä että missä vika voisi olla?
     
  2.  
  3. pete114

    pete114 Regular member

    Liittynyt:
    12.05.2004
    Viestejä:
    412
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kuulostaa siltä että olis kosketushäiriötä johoissa. Takuutakaan enää ei varmastikkaan ole, kun kone on jo sen verran iäkäs. Voit aina käydä korjaamossa kysymässä jos he tietäisivät missä olis vikaa ja kysyä paljonko tulis maksamaan koneen korjaus.
     
  4. Alwari

    Alwari Regular member

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei kyllä ole minkään valtakunnan takuuta enää tuossa läppärissä. Itselläni tuli myös mieleen näytön kaapelin vioittuminen. Entisellä työkaverilla on samanlaisen koneen raato, mutta mies on seuraavat puoli vuotta Saksassa työkomennuksella. Täytynee pitää silmät auki samanlaisen koneen raadon varalta tai sitten vaan odotella kärsivällisesti miehen visiittiä Suomeen. Kiitokset vastaamiseen vaivautumisesta :)
     

Jaa tämä sivu