1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Silverfall ei käynnisty (fullscreen tilaan)

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi distu 27.03.2007.

  1. distu

    distu Member

    Liittynyt:
    26.12.2006
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Peli lähtee kyllä päälle, mutta kun alkaa musiikki soida ja alkudemot ym pitäisi pyöriä, pysyy ruudulla sama "splash screen", missä on isotissinen tonttutyttö. Pelin kursori muuttuu ja kun liikuttelen hiirtä, kuulen kun kursori menee napin kohdalle, onnistun arpomaan Quit ja Yes napit onneksi, koska pelistä ei muuten pääse pois, muutakuin sulkemalla koneen. Olen kokeillut asentaa uusiksi, päivitellä, suunnilleen jokasella mahdollisella grafikka-yhdistelmällä, ajaa yhteensopivuustilassa ja laittaa Vistasta pois jok'ikisen grafiikkaa parantavan/siihen vaikuttavan asetuksen. Ja ei.

    Hauskaa tästä tekee se, että kun valitsen asetuksista pelin käynnistymään "Windowed" muodossa, se toimii. Joskin melko heikolla suorituskyvyllä, mutta toimii niikuin pitää. Vaikea ainakaan kuvitella ajuriviaksi, jos kuitenkin toimii. Ensimmäisenä mieleen tulisi yhteensopimattomuus Vistan Aeron kanssa, mutta kun tämän http://www.ataricommunity.com/forums/archive/index.php/t-559786.html
    triidin kirjottajilla on samaa tautia XP:n kanssakin. Ja demoversiossa. Päivitetyssä ja ilman.
    Murinaa.

    Ratkaisuehdotuksia otetaan vastaan.

    EDIT: ei auttanut tämäkään http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php?t=23818

    EDIT2: Nyt kun painoin ALT+TAB, ruutu vilahti vinukassa, jonka jälkeen peli näkyi 2 sek full screeninä niikuin pitää, jonka jälkeen peli kaatui. Virheilmoitus oli seuraava:


    Koneen spekut meinas unohtua: Intel C2D E6600, Asus EN7600GT, Abit AB9, 2gb kingston 667mhz DDR2, Sound blaster X-Fi ja Windows Vista Ultimate.
     
    Viimeksi muokattu: 27.03.2007
  2.  
  3. Shagrath_

    Shagrath_ Regular member

    Liittynyt:
    11.10.2005
    Viestejä:
    839
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kokeile painaa alt + enter. Ei välttämättä auta, mutta itselläkin pari peliä mm. Close quarter conflictissa joutuu tuota käyttämään.
     

Jaa tämä sivu