1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Id3 MultiTaggaus?

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista -osiossa. Ketjun avasi Zeller 11.08.2006.

  1. Zeller

    Zeller Member

    Liittynyt:
    17.09.2005
    Viestejä:
    50
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nyt tarvittaisiin hieman helpostusta mp3 biisien taggailuun. Kun popittelen autossa musiikkia muistitikusta, se tietty kertoo mp3 biisin id3 tagin ja jne, joskus tagit ovatkin mitä sattuu ja joskus taas sitä ei edes ole. Nytkun noita biisejä sattuu olemaan reilusti niin mikä olisi helpoin keino niiden tagaamiseen. (Esim. Lisää musiikit, paina tag it all ja ohjelma etsii netistä itsestään tagit biiseille ja ilmoittaa käyttäjälleen milloin tagaus on valmis?) Qcd playeri tagaa itsestään tarvittaessa mutta se on hieman hidasta ja listasta pitää hyväksyä tagi joka sopii biisille, eli melko hidasta menoo. Onkos kellään ideoita?
     
  2.  
  3. eduard0

    eduard0 Active member

    Liittynyt:
    27.06.2005
    Viestejä:
    1,396
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Onko edes tiedostonimet kunnossa? TagScanner osaisi nimittäin tiedostonimistä poimia esittäjän ja kappaleen nimen, sillä voisit saada ison osan noista valmiiksi hetkessä. Ohjelma tukee myös CDDb:stä hakemista, mutta se taitaa olla ihan yhtä hidasta toimintaa kaikilla softilla... ainakin omien kokemuksieni mukaan.
     
  4. Zeller

    Zeller Member

    Liittynyt:
    17.09.2005
    Viestejä:
    50
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tiedostonimet on kyllä kunnossa, tosin jokainen on laitettu asenteella Artisti - Kappale eikä muita herkkuja sillä _-_ ja muut ylimääräset kappalenumerot näyttää (ainakin omasta mielestä) törkeiltä mutta olisi hyvä jos saisi edes tagiin albumin nimen artistin ja kappaleen lisäksi.
     
  5. eduard0

    eduard0 Active member

    Liittynyt:
    27.06.2005
    Viestejä:
    1,396
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Tuolla TagScannerilla homma hoituu helposti. Ensin säädät ohjelmasta kohdilleen juuri tuon formaatin jossa olet kappaleet nimennyt. Sen jälkeen softa osaa ottaa artistin ja kappaleen nimen tiedostonimestä. Sen jälkeen valitset TagScannerin listasta albumin kaikki biisit ja laitat käsin albumin nimen. (Menee kaikkiin samalla kerralla.)
     

Jaa tämä sivu