1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

aMSN avaa joka viestin myös pieneen ikkunaan

Viestiketju Linux -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tapiox 22.03.2006.

  1. Tapiox

    Tapiox Guest

    Eli aMSN avaa joka viestin myös omaan pieneen ikkunaan, miten saisin tämän ominaisuuden pois päältä? Se häiritsee viestien kirjoittamista, koska itse viestien kirjoitus ikkuna muuttuu ei-aktiiviseksi, ja se pitää joka kerta klikata erikseen aktiiviseksi, kun joku kaveri on lähettänyt viestin. Olen jo yrittänyt laittaa asetuksista pois kaikki "Display notify window..." alkuiset rivit, mutta niitä ilmestyy silti. Joten osaako joku neuvoa, helpottaisi merkittävästi aMSN:n käyttöä.
     
  2.  
  3. J77

    J77 Regular member

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    106
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    vaihda amsn GAIMiin ni johan toimii
     
  4. exlex

    exlex Regular member

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    286
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo. Minäkin suosittelen että vaihdat Gaimiin. Käytin tuota Amsn:nää jonkun viikon kun ajattelin että se on hyvä keskustelu ohjelma Linuxiin ja muistuttaa vielä Windowsin Messengeriä. Käytän nimittäin Windowsi puolella aina messegeriä.

    Petyin kyllä pahasti Amsn:nään kun siinä on bugeja aika paljon ja se kaatuilee, sitten se ei edes ole hirveänä Messegerin tyylinen. Vaihdoin tappelun jälkeen Gaimiin ja siitä saa tehtyä tosi Messegerin näköisen ja toiminnoiltaankin melkein Ms Messengeri.

    Eli anteeksi etten vastannut kysymykseesi, mutta suosittelen että kokeile Gaimia. Siinä tulee muuten vakiona Messegeriin hymiöt.
     

Jaa tämä sivu