PAHA VITUTUS (Legacy Of Kain: Soul Reaver 2)

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi maze_ 28.01.2006.

  1. maze_

    maze_ Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin ihka uuden pelin kerrankin ja en varettanut tätä kyseistä peliä netistä... No kaikki menee helvetin hyvin ja peli toimii moitteettomasti, mutta sitten yhdessä tietyssä kohdassa menee koko peli jumiin ja samalla tilttaa koneen ruoskakin. No ei auta muuta kuin virrat kiinni koneesta ja uudelleen kun ei ole muutakaan vaihto ehtoa.

    Tietysti tulee ens mäisenä mieleen että sen kohdan voi kiertää jostain mutta kun ei vain voi, jos siitä ei mene niin ei mennä enää koko pelissä eteen päin...

    Seuraavaksi alkaa cd:n puhdistus jos vika olisi siinä, no ei ole... Sitten poistan pelin ja asennan sen uudelleen, ei auta... Seuraavaksi etin crakkiä, monen monituista crakkiä testaan mutta menee peli vain ihan jumiin, eli ei apua siitäkään...

    Äkkiseltään en muista missä olisi pelin kuitti, vaikka löytäisin sen ja luulen että tätä peliä ei kyseinen liike ota vastaan, eikä vaihda uuteen nimeltä jääköön se liike mainittamana. Peliin ei tarvitse edes cd:keitä ja sen ostin alekorista erittäin edullisesti...

    Seuraava vaihto ehto olisi varettaa tämä peli netistä, mutta sitä ennen jos joku nero keksii ja sanoo mulle miten helvetissä saan tän pelin toimimaan kunnolla, niin että ei enää tämä tilttais ja voisin jatkaa pelaamistani onnellisesti eteen päin.

    Vittuttaa kun menee ostamaan pelin, jonka olisin saanut ilmatteeksi laittomasti ja sitten kun tekee jotain laillisesti, niin koko peli menee jumiin ja ei suostu toimimaan kunnolla.

    OLISI KIVA SAADA JOSKUS RAHALLE VASTINETTAKIN, KUN PITÄÄ TEHDÄ IHME TEKIJÄN SUOJALAKEJA JA NOUDATTAA NIITÄ KERRANKIN PE_KELE!

    Puran vitusta tähän viestiin, ja elän uskossa. Pyydän anteeksi.
    Kiitos etukäteen kommenteista ja tuestanne...
     
  2.  
  3. BitLoop

    BitLoop Regular member

    Liittynyt:
    13.03.2005
    Viestejä:
    713
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    :D :D



    hmm.. sanoit että etit crackkia.. siis meinaatko esim noita nocd crackkeja yms?

    mites ootko ihan päivitystä koettanut asentaa että josko vika sillä korjaantuis? :p

    http://www.peliplaneetta.net/tiedostot/pelipaivitykset/3d-raiskinta-toiminta/2025/

    ja tässä vielä vähän vanhempi päivitys http://www.peliplaneetta.net/tiedostot/pelipaivitykset/3d-raiskinta-toiminta/1844/

    voi olla että kotisivuilta saattaa löytyä vielä uudempiakin päivityksiä
     
    Viimeksi muokattu: 28.01.2006
  4. maze_

    maze_ Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Peli väittää mulle kiven kovasti että se olisi jo päivitetty valmiiksi :/ Ei apua siitäkään...
     
  5. Neptun

    Neptun Active member

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    3,954
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    68
    Ymmärtää kyllä sun harmisi - vähemmälläkin. On kuitenkin paljon kivempaa vastata sun kysymyksiisi, jos sä et kiroile. Ja tietysti voi edes yrittää kirjoittaa niin , ettei lukija kirjoitusvirheisiin sotkeudu. Tullaan tätä pohtimaan kun olet rauhoittunut.
     
  6. maze_

    maze_ Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Rauhoittuneena on helpompi selittää, asiaa kuin hirveellä raivolla...

    En tiedä mitä tekisin koska peli menee jumiin ja se ei suostu toimimaan, kunnolla. Mikä tässä on harmillista se että koko kone menee jumiin samalla, tämän pelin jumituksen yhteydessä. Kone ei enää suostu pelittämään tai reakoimaan mihinkään muuhun, kuin virran sammutukseen.

    Peli on päivitetty, cd:ssä ei viiltoja / naarmuja koska se on noin viikon vanha. Käytännössä uusi...
    Peliä kerkesin pelata ainakin yli puoleen väliin

    Anteeksi ensimmäisen viestini kielen käyttö.
     
  7. Neptun

    Neptun Active member

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    3,954
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    68
    OK. Kun puhut vähän periaattellisella tasolla, on vaikea sanoa siihen muuta kuin myös periaattellisella tasolla. ;-) Eli et ole ensimmäinen tai viimeinen, jonka maksettu - ja varsinkin muuta perua oleva peli - ei pelitä. Maksetun pelin erona noihin muihin on mm., että sillä on jonkinlainen takuu. Ainakin vähintään vaihtotakuu toiseen. Tosin usein tie voi olla mutkikas. Yksi mahdollisuus on kantaa peli sinne, mistä ostit, näyttää kuitti - joka siis pitäisi aina säilyttää - ja pyytää vaihtamaan johonkin toiseen toimivaan siitä laatikosta. Jos se on hiukankin kunnollinen liike, niin se vaihtaa.

    Mä ymmärrän, että sua ottaa kupoliin erityisesti se, että sä oot päässyt pelissä puolitiehen, mutta sitten ei enempää. Jos siihen lopettaa on vähän kuin luovuttais koko pelissä. Katsoitko, mitkä ovat pelisi laite- ja käyttisvaatimukset? Voi olla niinkin päin, että se peli on sen verran vanha, että sulla on liian uudet vehkeet sitä varten.

    Se että kone tilttaa ei ilmeisesti tapahdu muulloin kuin juuri tätä pelatessa? Onko sulla mahdollista säilöä pelitilanne välillä? Jos on, voit säilöä välillä ja sitten edetä ja säilöä taas. Jos tilttaa palaat siihen kohtaan jonka viimeksi säilöit.

    Ajat ilmeisesti peliä CD:tä. Saatko sen asennettua esim. imagena kovikselle. On ohjelmia, joilla pelit saadaan kovikselta ajettaviksi. Silloin voi pelin ajaminen parantua, mutta huomaa, se ei ole ilman muuta varmaa, sillä pelin mahdollinen bugi voi myös siirtyä kovikselle.

    Pelissä kun pelissä voi olla bugeja, jotka tekevät pelaamisen vaikeaksi tai mahdottomaksi. Niitä ei voi korjailla muuten kuin päivittämällä peli ajan tasalle, jos päivityksiä on. Miksi päivityskohteesi sanoo, että pelisi on päivitetty, jos et ole sitä tehnyt?

    Seuraavaksi voisi auttaa, jos kertoisit mikä pelisi on. Jos siihen sisältyy jotakin erikoista käyttövinkkiä tms., niin voi päästä eteenpäin. Nyt ei voi tietää, onko pelissä mitään käyttäjän säädettävissä olevia asetuksia ja mitä se asentaa koviksellesi.

    Kun kuitenkin pelisi on halvalla saatu laatikosta, niin ei sun kannata sen takia lähteä esim. uusimaan konettasi :-D Jos ei tokene kohtuullisella tavalla, niin osta laatikosta jokin toinen (ja lue ensin sen käyttövaatimukset).

     
  8. q-hub-op

    q-hub-op Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    693
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eikös se näy otsikossa?
     
  9. BitLoop

    BitLoop Regular member

    Liittynyt:
    13.03.2005
    Viestejä:
    713
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tuossahan se nimi lukee otsikossa :p "PAHA VITUTUS (Legacy Of Kain: Soul Reaver 2)"

    tuo kyllä kuulostaa oudolta että peli muka päivitystä asentaessa valittaa että on jo päivitetty..

    kokeile vaan vielä asentaa päivityksiä kun luulisi sillä korjaantuvan.

    ja tuohon image hommaan että yleensä kaikki pelit jos niistä tehdään imaget koneelle ja koetetaan sitä kautta pelata niin tulee ilmoitus että laita alkuperäinen cd/dvd sisään.. tosin kyllähän tuota kannattaa varulta kokeilla mutta tuskin toimii :/

    mutta jos ei ongelma asetu millään konstilla niin kaippa se on järkevintä viedä kauppaan takaisin ja vaihtaa toiseen
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2006
  10. maze_

    maze_ Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sain voitettua sen bugin tai mikä onkaan. Laitoin peliin huonoimmat graffat ja kävelin tämän kohdan ohi takaperin ja todella hitaasti jossa tapahtuu tämä kuuluisa jumitus ja tilttaus...

    Muissa peleissä mitä oon pelannut niin ei ole ollut mitään jumeja tai tilttauksia, niin että pitäisi koko kone sammuttaa.

    Tietokoneeni on muutaman vuoden vanha ja uutena ostin silloin ja sain kunnon teho myllyn :), ei ainakaan tehoista pitäisi olla asian kiinni.

    Peli on päivitetty valmiiksi, aika outoa tai sitten ei.

     
  11. Neptun

    Neptun Active member

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    3,954
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    68
    Anteeksi hidastunut aivojen näkötoiminta kun en huomannut pelisi nimeä otsikosta (hm, siinä kun oli jotakin muutakin...). Hyvä, että sait sen pelittää säätämällä. Muista säilöä välillä, luulen siinä olevan sellaisenkin mahdollisuuden. Pelisi näkyy olevan CD-ROM, jota ajat DVD asemalta. Sillä on myös pelikohtainen käyttäjäfooruminsa, jossa kysellään enimmäkseen pelisuorituksen vinkkejä, mutta jossa voi myös kysellä pelin toimintaan liittyviä asioita. Tarkista nyt vielä ne päivityksetkin, niitä taitaa olla kaksikin. Jos koneesi tilttailee muulloinkin, kannattaa tarkistaa näyttiksen ja äänikortin ajurit.
     
  12. maze_

    maze_ Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo luulin voittaneeni mutta ei, löysin bugin vian. Eli jos katsot eteen päin niin peli ja tietokone tilttaa. No yritin voittaa tämän bugin katsomalla maahan hyvinhän se aluksi meni mutta kun pitää ruveta uimaan, niin homma menee aivan mahdottomaksi...

    Oon aivan varma että grafikoilla ei oo mitään merkitystä ( testasin senkin), oon yrittänyt taistella tätä bugia vastaan mutta se taitaa saada yli otteen...

    Mulla on combo asema... (dvd/cd)

    en tiennyt että tämä olisi pitänyt laittaa johonkin muuhun keskustelu/ foorumi alueelle...
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2006

Jaa tämä sivu