1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Digi kamera Ricoh

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi VelJoonas 06.01.2006.

  1. VelJoonas

    VelJoonas Member

    Liittynyt:
    01.01.2006
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ja malli on Caplio RR1 , olen siihen kyllä tytyväinen , mutta yks juttu harmittaa , tämä W-XP ei ymmärrä sen videon pakkausta vaikka se sanoo olevansa AVI ......ME:llä sain tehtyks pieniä "elokuvia" .........just äsken imuroin ohjelman VIDEOzilla .....ihana , helppo juttu , muta ei myöskään ymmärrä Ricoh:n pakkauksia ...pojallani on Canon ja sekin tekee AVIn mutoon ja sen kyllä kaikki älyää ja vidozilla:kin tekee siitä helposti "elokuva" muodon ...........ja nyt kysymys......onko kenelläkään samantyylistä harmia ollut ja jos niin onko siihen mitään lääkettä ..........?
     
  2.  
  3. arcanix

    arcanix Active member

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    2,914
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    AVI on pelkkä containeri, se sisältää videoraidan ja ääniraidan, jotka on voitu pakata eri kodekeilla. Tämän vuoksi toinen avi saattaa toimia ja toinen ei. Ongelma todennäköisesti poistuu, kun asennat kameran mukana tulleet ohjelmat.
     
  4. VelJoonas

    VelJoonas Member

    Liittynyt:
    01.01.2006
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    noniin nyt poistin kokonaan entisen asennuksen(niin hyvin kun osasin) latsin uusiksi otin pikku videoclipin takapihalta , mutta ei sitä sen paremmin ymmäretty , ei hätää voin kyllä katella niitä quick time:lla ja FFdshow näyttää ne wmp:lla ja unohtaa niistä "elokuvan" teon , Kiitos
    Ps. valokuvat tulee hyviä ja ne näkyy
     

Jaa tämä sivu