1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TF5100PCRc ja Timer Extend 8.9 TAP

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Nutipää 26.07.2005.

  1. Nutipää

    Nutipää Member

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Asensin eilen onnistuneesti ko. TAPin boxiin. Huomasin nopeasti muutoksen, joka koski EPG:stä tallentamista. Tallennusmerkki ei enää jää näkyviin EPG:en. Tallennus oli kuitenkin tullut tallennuslistalle ok muutetuin aloitus ja lopetus ajoin. Tänään kun aamulla vilkaisin oliko tallennus onnistunut niin huomasin että tallennus oli tietojen mukaan juuri tasan ohjelman ilmoitetun ajan pituinen eikä ylimääräistä 10 min ollut tullut ohjelman perään (en ole katsonut ohjelmaa vielä vaan ohjelman pituus ja tallennuskoko olivat alkuperäiset). Onko muilla toiminut ko. TAPi ok? Onko joku asetus pielessä? Jotka eivät tiedä mikä TAPi on kyseessä niin tällä ilmaisella lisäsoftalla saat muutettua automaattisesti ohjelmien aloitus ja lopetus aikoja tallennuslistalla.
     
  2.  
  3. Nutipää

    Nutipää Member

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ensimmäinen "muokattu" tallennus ei onnistunut mutta nyt kaksi seuraavaa ovat olleet ok joten eiköhän tuo kuitenkin toimi. Erittäin kätevä pikku lisä toppyyn.
     
  4. Nutipää

    Nutipää Member

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Taas nuolaisin liian aikaisin. Softa toimii jos annat laitteen olla jatkuvasti päällä etkä laita sitä StandBy -tilaan mutta jos laite käynnistyy tallentamaan StandBy -tilasta tallennus on alkuperäisaikojen mukainen...
     

Jaa tämä sivu