1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Microsoft Habu vai Razer DeathAdder vai joku muu hiireksi ?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Spedez 15.05.2007.

  1. Spedez

    Spedez Member

    Liittynyt:
    26.02.2007
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voi voi en osaa päättää kumpi
    Sanokaas miksi ei kannattais ostaa Habua ?
    Miksi ei kannattais osaa Deathadderia ?
     
  2.  
  3. Jarska92

    Jarska92 Regular member

    Liittynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    1,132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    kummatkin on hyviä :) osta se kumpi miellyttää itseäsi enemmän, tyylikkyys, käteen sopivuus, muotoilu jne. sehän on nyt vain sinun oma päätöksesi :p se on mielipide kysymys. vain sinä itse voit vastata siihen :D ellei jommassakummassa ole jotain niin huonoa juttua ettei sitä kannata ehdottomastikkaan ottaa mutta en ole kuullut sellaisia haukkuja mistään joten ihan sama kumman otat.

    edit: jos et keksi kumman otat niin heitä vaikka kolikkoa :D
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2007
  4. Irratium

    Irratium Regular member

    Liittynyt:
    22.06.2006
    Viestejä:
    1,458
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kannattaa myös muistaa että laser-hiiret käyttäytyvät hieman eri tavalla kuin normaalit optiset joten siirtymä optisesta laseriin voi aluksi olla hieman hankala. Laser-hiiret tuppaavat olemaan mahdottoman paljon nirsompia roskille, epätasaisuuksille ynnä muille ja optisen kanssa erittäin hyvin toimiva hiirimatto ei välttämättä enää ole paras mahdollinen laserille.

    Deathadderissa taasen onkin infrapuna joka onkin jo hieman eri asia. Kovasti sen on ainakin sanottu olevan aivan uusissa sfääreissä perinteisiin optisiin verrattuna... Ken tietää, en ole kokeillut.

    Dpi:n määrää ei hiiren hankinnassa kannata tuijottaa, jos olet lukenut ESrealityn hienon hiiriartikkelin (joka tännekin linkitettiin) niin siinä kerrottiin että keskivertopelaajalle riittävä Dpi on paljon, paljon alhaisempi kuin hiirissä mainostetut maksimilukemat. Onhan se kieltämättä positiivista jos hiirestä tarpeen vaatiessa löytyy hitusen korkeampi speksi jossain asiassa mutta Dpi on sellainen jota mielestäni katsotaan ihan liikaa. Kunhan hiiri on perusrottaa tarkempi (tässä Dpi näyttelee osansa) eikä aiheuta ns. negatiivista kiihdytystä (silloin siis optiikka ei pysy perässä vaan heittää päinvastaiseen suuntaan nopean liikkeen vuoksi) ja sopii käteen hyvin ja toimii tekniikaltaan oikein niin se kelpaa pelikäyttöön. Näin erittäin karkeasti sanottuna.

    Jos vain mahdollista niin mene kauppaan ja pyydä että saat kokeilla eri hiiriä näppituntumalta. Jos myös kavereiltasi löytyisi jompikumpi / molemmat ko. hiiristä niin saisit kokeilla kumpi tuntuu omaan kouraan mukavammalta. Loppujenlopuksi ergonomia on ihmeenkin suuri tekijä hiirtä valitessa.
     
  5. CoB92

    CoB92 Regular member

    Liittynyt:
    08.06.2006
    Viestejä:
    1,450
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    mutta habu ja deathadder ovan tismalleen samanmuotoiset tietääkseni.. deathadder on vaan päällystetty kokonaan sillä non-slip kumivalmisteella jolla habussa on päällystetty vain näppäimet.
     
  6. Spedez

    Spedez Member

    Liittynyt:
    26.02.2007
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jos ostaisin tuon Habun niin toimisiko se Ultimat Breathe hiirimatollani ? Vai pitäisikö ostaa uus ? Jos pitäisi niin mikä?
     
  7. Spedez

    Spedez Member

    Liittynyt:
    26.02.2007
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eikö kellään oo tietoa minkälaista hiirimattoa laserhiirelle ?
     
  8. lauri_lr

    lauri_lr Regular member

    Liittynyt:
    31.03.2006
    Viestejä:
    3,401
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Uskoisin kyllä toimivan kun toimii mun kangasmatollakin ^^
     
  9. apilas

    apilas Guest

    No kyllä se laser hiiri pelaa matolla kuin matolla. Kova ja liukas pinta ovat tietysti hyvän maton ominaisuuksia. Monesti tosin mattojen pinnat ovat metalli tai lasi pintaisia ja saattavat tuntua hiukan kylmiltä, mutta se on pieni haitta, jos matto on muuten hyvä.


    Jos jätetään pois nuo muutaman euron kangasmatot niin on aivan sama millaisella hiirimatolla porukka pelaa. Ei niissä merkittäviä eroja ole. Huvittaakin joskus, kun näkee, että 70€:n hiirtä mainostetaan 40€:n matolla :) 20€:lla saat ihan ok maton! Siitä ylöspäin mentäessä ei paljon ominaisuuksia tule lisää. Tietysti, jos haluat, että matossasi lukee esim. Razer niin se tuo taas sen parikymppiä lisää hintaa hehehe!
     

Jaa tämä sivu