1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bionic Commando & Wanted: Weapon of Fate kaatumis ongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Terodo 09.08.2009.

  1. Terodo

    Terodo Member

    Liittynyt:
    01.01.2007
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Onko kenelläkään muulla ollut ongelmaa näiden kanssa. Nämä pelit ovat ilmeisesti ainakin osittain saman tekijän tekemiä pelejä. Ainakin alkulataus logoja on samoja.

    Jostain syystä kumpikin peli kaatuu satunnaisesti alle puolentunnin pelaamisen jälkeen. Ja kaatuminen tapahtuu niin että näyttö menee vaan pimeäks ja alkaa lukemaan että: No signal. Kone ei ala toimimaa ennenkö antaa resettiä.

    Mitenkä voisin saada selville syyn että mikä tämän kaatumisen aiheuttaa?
    Näyttis on Ati HD4850 1gt. ja kone on sellainen että ei voima lopu kyllä kesken peleissä. Kokeiltu uusimpia ja vanhoja näyttiksen ajureita. Koneen piirisarjan ajureita myöten kaikki ajurit päivitetty. Millään ei mitää vaikutusta. Olen kokeillyt kumpaakin peliä 32x Vistalla ja 32x Win7:lla.

    Mikä avuksi? Miele tekisi kuitenkin ainakin bionic commandoa pelailla kun vaikuttaa ihan ookoo peliltä sen mitä kerennyt kokeilla.
    Pelaaminen vaan käy pitkäveteiseksi kun vajaan puolen tunnin pelailun jälkeen joutuu buuttamaan koneen.
     
  2.  
  3. Pozla

    Pozla Guest

    Minkäslaisilla lämmöilla pelaat? Toi kuulostais siltä et näyttis ylikuumenis.
     
  4. Terodo

    Terodo Member

    Liittynyt:
    01.01.2007
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    No siinäpä se onkin. Ite arvelin ihan samaa että jotain sellasta vois olla. Mutta oon laittanu vähän lisä tuuletusta koteloon ja sivupeltikin on auki. Ei pysty oikein millää seuraamaa lämpöjä pelin aikana. Tai en ainakaa tiedä millä pystys seuraamaan.

    Siks tuntuu vaan ihmeeltä kun ei nuo pelit kovin vaativia oo kun pyörii ihan hienosti täysillä grafiikoilla. Monta muuta peliä on kokeeltu isommallakin kuormituksella mutta muut pelit ei kaatuile samalla tavalla.

    Jos sulla on jotain hyviä vinkkejä siihen että millä pystys keräämää jotain logia koneen lämmöistä pelin aikana. Pitäs olla joku sellanen joka laittas sen muistiin kun kone tosiaan kaatuu kokonaan aina. En ole sellasta löytäny mikä tallentas login ennenkö kone on selällään.
     
  5. zsammy

    zsammy Guest

    No kyllähän näin lämpöisillä ilmoilla tahtoo kone pikkasen kuumentua,jos ulkona on 25 astetta ja sisällä sama niin eipä se kone jäähdy pelkällä ilmalla.Niin ja ei se sivupellin avaaminen jäähdytä konetta niin kuin kaikki luulee päinvastoin silloinhan lämmin ilma puskee esteetä konehuoneeseen että parempi pitää sivu pelti kii.Tuo Ati HD4850 on muutekin aika paha lämpöpatteri,mutt itellä oli gforcella sama ongelma ja korjaantu uusimmilla ajureilla.
     
  6. thejammy

    thejammy Regular member

    Liittynyt:
    05.04.2006
    Viestejä:
    1,823
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    ajele vaikka parikytä minuuttii furmarkkia niin näkee nouseeko lämmöt. tod. näk joko prossu tai näyttis ylikuumenee.
     

Jaa tämä sivu