1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony Bravia KLD-55NX723 TV ja Sony Kampanja

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi rami3 29.01.2012.

  1. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hankin 3.11.2011 Sony Kampanja TV:n, pakettiin kuului Skype kamera ja PS3+peli, on suorastaan koomista kuinka näitä kaupanpäällistuotteita on yritetty tilattua. Kolme kertaa lähetetty Ranskaan kaikki dokumentit ostoon- ja kampanjaan liittyen, oltu yhteydessä Sony Finland ja myyjäliikkeeseen Sony Center Kämp Galleriaan. Tätä toimituspelleilyä jatkunut melkein kolme kuukautta, vieläkään tuotteita ei ole käytössäni, ehdotin jo toimitettujen tavaroiden palauttamista, rahat takaisin, mutta se ei kuulemma käy Sony Centerin mielestä. Eivät ole tehneet koko aikana mitään kaupanpäällisten toimittamiseksi minulle, ovatko lukeneet riviäkään kuluttajavastuusta.

    Käytännön kokemuksia Sony "Smart-TV:eestä", TV:een oma digiviritin surkea, huono kuvanlaatu, huulisynkassa pitkä viive HD-lähetyksissä, paranee kun ottaa Dolbyn- ja Surroundin pois päältä, eivät ole kehittyneet lainkaan muutamassa vuodessa verrattuna edelliseen Sony televisiooni, käyttöliittymä alkellinen ja hidas käyttää, tekstisyöttö alkeellisella askeltavalla kaukosäätimellä, näppäimistöä ei voi liittää, WLAN toimii, WiFi esin PC:ltä ei toimi, CA-kortti huonontaa lisää kuvanlaatua.

    Sony KDL-55NX723 TV ylihintainen keskeneräinen tuote ja Sony ketjun toiminta ollut täysin ala-arvoista kampanjatuotteiden toimittamisessa- ja asiakaspalvelussa, en suosittele tästä lähtien Sony tuotteita kenellekään, huono hankinta - mihin Sony on matkalla tällaisella toiminnalla ja keskeneräisillä tuotteilla - lisätilpehöörien toimitus kestää yli kolme kuukautta - onko muillakin vastaavia kokemuksia.
     
  2.  
  3. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Minä ostin ilmaiseen WiFi-adapteriin oikeuttavan mallin ja en ole saanut vielä adapteria. Rekistöröintikoodilla voi tarkistaa tilanteen: http://www.sony.fi/offerredemption/suivi_connexion.php
    Itselläni se on "emme ole vielä vastaanottaneet tositetta tekemästäsi ostoksesta", mutta vasta kolme viikkoa mennyt ;)
    Vähän harmittaa että piti leikata pakkauslaatikosta tuotetietokyltti ja lähettää se Ranskaan ..
    Ohjeissa on että tuotteen toimittaminen voi viedä 28 vuorokautta ja jostain myös luin että käsittelyaika voi olla jopa 3 viikkoa.
    Englanninkielisillä palstoilla joku valitti että Sony on superhidas toimittamaan vouchereita, 50£ palautusta hinnasta, joka siellä
    on kampanjana.
    Sonyn kampanja on kyllä täysin syvältä, pitää repiä hyvä pakkauslaatikko ja lähettää pala siitä kirjeenä RANSKAAN !

    Sinulla on kyllä varmaan ihan laadukas se NX-sarjalainen - X-Reality pilaa hyvänkin paneelin kuvanlaadun, joten kannattaa kokeilla ilman kuvan parannuksia, ja jos jostain vielä löytäisi kalibroidut asetukset.

    Periaatteessa värilämpötilaksi Warm2 (se on kai Sonylla hyvin kalibroitu) ja sitten pelkkää taustavaloa, kontrastia ja kirkkautta säätämällä hyvä kuva .. ne X-Realityn "mustan taso" "kontrastin korostus" "värien elävyys" "kirkkauden rajoitin" jne pilaavat vain tavallista TV-kuvaa ..

    Toivottavasti Ranskan posti ei ole hukannut hakemustani ja hakemuksen käsittelijä on suopea (tilasin TV:n verkkkaupasta, niin sain vain sähköisen kuitin, josta otin tulosteen) ..
     
    Viimeksi muokattu: 01.02.2012
  4. Pihlis12

    Pihlis12 Active member

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1,312
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Viimeksi muokattu: 01.02.2012
  5. olsuivra

    olsuivra Member

    Liittynyt:
    08.01.2011
    Viestejä:
    42
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Näyttää olevan Sony:lla joka tuoteperheissä olevan samaa ongelmaa kylkiäisten kanssa.
    Itsellänikin kesti 2 kuukautta saada koodit PSP Go:lle kun piti tulla kuukauden sisällä.

    Mutta aiheesta. Kannatta ehdottomasti jo miettiä kaupan purkua varsinkin kun et ole kovin tyytyväinen telkkariin. Kuten Pihlis12 kirjoittikin jo eli yhteys kuluttajavirastoon ja sieltä varmaan ohjeistavat lähettämään kirjettä Kuluttajariitalautakuntaan
     
  6. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Hei,

    Lähetin sinne Ranskaan kaikki paperit- ja rekisteröinnin 3 kertaa postissa ja soitin vielä annettuun numeroon (sieltä pyydettiin aina lähettämään sama pumaska), Sony Center Kämp Galleria ei tehnyt asialle mitään, ainoa josta apua sain oli Sony Finland tuotepäällikkö (hän irtisanoutui, kahteen viikkoon ei mitään, puhelinkeskus sai asiaan liikettä, lähetin vielä hänellekin kaikki PDF:änä), odottelen edelleen tuotteita.
    NX- ja muidenkin Sony televisioiden virittimet surkeita, kuva etätarkka (kaikki tarkkuussäädöt "tapissa"), mutta kun liittää erillisen laadukkaan HD-boxin HDMI:n kautta on kuva juuri sellainen kun pitää. Sony'n virittimellä kuva epätarkka, ei mitään yksityiskohtia, kuva "renderöity" muoviseksi- ja peltimäiseksi, aivan kuin katsoisi piirrettyjen renderöintiä tai yksinkertaisesti renderöityjä AutoCAD-piirustuksia.
    Sony'n 2.200 - 3.000 € 55" "Smart-TV-mallit" Internetin osalta täysiä raakileita ja käytettävyys heikko, olisivat asettaneet tavoitteeksi vaikka miniläppärin tason, nyt myynnissä olevat mallit lähinnä huono vitsi "Smart-TV:eestä".
    Sony'n toiminta ja erityisesti Sony Center Kämp Galleria franchising-ketjumyymälän toiminta todella ala-arvoista, myyjä sanoi vielä, että "saithan sentään television". Olen ohjannut lukuisan määrän asiakkaita kyseiseen liikkeeseen, mutta tämän jälkeen en suosittele kyseistä liikettä, enkä teknisesti jälkeenjääneitä Sony televisioita kenellekään ja Sony'n tapa toimia kaupanpäällisten toimittamisessa.
    Minne Sony on matkalla tällaisella toiminnalla, meilläkin ollut lukematon määrä Sony televisioita, mutta nykyiset eivät ole hintansa arvoisia ja asiakaspalvelu huippusurkeaa, ostoboikotti Sony tuotteisiin kunnes palaavat tähän päivään velvollisuuksien noudattamisessa.
    Nykyiset Sony televisiot eivät hintansa arvoisia - huono-ostos, mainokset elävät Sony'lla ihan omaa elämäänsä kaukana todellisista teknisistä- ja käytettävyys ominaisuuksista - käykö Sony televisioille kohta sama kuin Sony-Ericksson puhelimille, merkit viittaavat samaan.
     
  7. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Valittaen ilmoitamme, että rekisteröintisi ei ole täydellinen seuraavasta syystä/syistä:

    Ostotodistus (lasku tai kuitti) puuttuu. Ne ovat ainoat hyväksyttävät dokumentit tarjouksen hyödyntämiseksi

    Ole hyvä ja lähetä puuttuvat osat 10 päivän sisällä seuraavaan osoitteeseen:

    SONY KAMPANJA
    CUSTOM SOLUTIONS N° A20214
    A L'attention du :
    SERVICE RECLAMATIONS
    13102 ROUSSET CEDEX
    FRANCE


    Joopa joo, huomasin että sähköpostiin olikin kolahtanut edellämainittu ;(

    Ostin Expert Asasta kyseisen tuotteen verkosta, jolloin kuitti laskusta tuli sähköpostina, mitään fyysistä kuittia Expert ei antanut, ja nyt Ranskalaisille ei kelvannut sähköisestä kuitista tulostettu versio :(

    Minnekköhän kannattaisi ottaa yhteyttä, tuskin sinne kannattaa lähetellä samaa kuittia toistamiseen ;(

    Onneksi WiFi-adapteri ei maksa kuin 60-70 euroa, mutta kyllä tällaiset kampanjat ovat perseestä!
     
  8. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,524
    Kiitokset:
    231
    Pisteet:
    93
    Lähetä ote tiliotteesta?
    Vaikka tuskin tuokaan kelpaa, ei ne siitä sammakkomaassa mitään kuitenkaan ymmärrä...

    T: Vesku
     
  9. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
     
  10. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Minullekin tuli toi sama teksti patonkimaasta ties kuinka monta kertaa, vaika laitoin paperiversioina jokaikisen lapun, soitin ja pyysin myyjää vahvistamaan vielä ostotapahtuman puhelimella ja kirjallisesti Ranskaan - todellakin perseestä koko Sonyn touhu - uskomatonta vielä vuosina 2011 - 2012 Euroopassa tällaista puuhastelua näinkin tunnetulla firmalla. Tämä pitäisi oikeastaan käsitellä perusteellisesti vaikka The New York Times lehden artikkelissa, saisi laajemman näkyvyyden missä mennään Sony asiakaspalvelussa ja suoranaisessa kusetuksessa - ja kun tuotteetkaan eivät kilpailijoihin verrattuna mitenkään loista, vaan jääneet jälkeen kehityksessä (Sony mainonta hehkuttaa ja elää omaa elämäänsä - todellisisuus kaukana mainonnan mielikuvista). Sanoin vaimolle, että ostettiin mielikuva telkkarista, jolla ei sitten ollutkaan todellisuusvastinetta.
     
  11. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eilen oli näköjään lopettanut toimimasta tuo Sonyn rekistöröintisivu sekä puhelin jonne kehoitettiin soittamaan: 00 800 27 00 00 09 ??
    (ainakaan itse en enää sivulle pääse ja puhelimeen vastaa "numero ei ole käytössä") .. kampanjahan meni jo tavallaan, sillä se oli alunperin 15.1.2012 mennessä ostetuille tuotteille .. Sony on kyllä jossain mainostanut maaliskuun loppuun asti ulottuvaa kampanjaa, mutta alkuperäinen kampanja oli 15.1.2012 saakka.
     
  12. Pihlis12

    Pihlis12 Active member

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1,312
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Tässä tapauksessa myös saamaton tuote on mielestäni sama asia.
     
  13. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sain expertiltä ystävällisesti toisenlaisen kuitin ja yritän sillä nyt saada Ranskasta sen WiFi:n ..

    Rami3, jos et saa purettua kauppa, niin kyllä uskoisin että se NX-sarjalainen vielä osoittaa kyntensä, eli ei sen pitäisi olla mikään
    täysi susi, vaan ihan ok TV myös hintaisekseen :)

    Internet ominaisuudet ovat Sonyn televisioissa samat kuin sadan euron Sony Blu-Ray soittimissa, eli eivät kovin kummoiset, mutta Ylen Areenaa on kehuttu .. Samsungilla ja LG:llä ei ole vielä sopimusta Ylen kanssa ja niistä puuttuu Areena - eli tuossa tulee esiin Sonyn hyvät suhteet Yleen.

    Kauko-ohjain on Sonyllä myöskin sama "gramman" painoinen läpyskä, riippumatta siitä kuinka kallis TV on, mikä on vähän tyhmää, jos ostaa parin tonnin TV:n .. tuntuma on kuitenkin uutena ihan hyvä - ja toivottavasti se myös kestää.

    Käyttöliittymästä en ole varma onko "järkee vai ei", mutta siinä on ainakin hauskoja yksityiskohtia, kuten ohjelmat lajeittain, mistä voi tarkistaa onko jossain vaikka uutiset sillä hetkellä .. mutta hidas se on käyttää ja kanavanvaihto vie sekunteja, mitä kyllä ihmettelen ..
     
    Viimeksi muokattu: 03.02.2012
  14. iippis1

    iippis1 Member

    Liittynyt:
    05.02.2012
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin sonyn 46 tuumaisen nx723 television 3 viikkoa sitten Vantaan Jumbosta. Aluksi luvatiin viikon toimitusaika, mutta myöhemmin toimitusajaksi varmistui 3 viikoa. Kolme viikkoa on kulunut eikä toimitusajasta mitään tietoa. Ostin osittain sonyn koska ps3 69€:lla houkutti. Nyt kun olen lukenut tämän ketjun tulee mieleen, että pitäisikö kauppa perua. Kaipa sen kaupan saa näillä perusteilla purkaa?

    Pisteet Jumbon Expertille, he ovat olleet yhteydessä minuun ja pitäneet ajantasalla, sekä hyvitykseksi lähettivät lahjakortin. Pahoittelevat vain sonyn yltiöoptimistisia toimitusaikoja.
     
  15. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kampanja on tosiaan huono, mutta uskoisin että kaikki saavat omat kamansa tavalla tai toisella :)

    Omasta kokemuksesta voisin sanoa että oikeastaan muun merkkistä kuin Sonyä en uskaltaisi ostaa, jos hinta on lähellä muiden
    merkkien vastaavia, vaikka nyt vähän huonoja kokemuksia "kampanjasta" onkin.

    Sonyllä on kuitenkin paljon tyytyväisiä käyttäjiä ja legendan mukaan kukaan ei ole koskaan nähnyt huonokuvaista Sonyä :)
    AV-palstoilla on aina paljon keskustelua ja vinkkejä Sonyn televisioista.
    Sonyssä ei enää ole parhaat kalibrointityökalut, mutta riittävän hyvät kuitenkin, sekä perinteisesti Sonyn Warm-värilämpötila on valmiiksi riittävän hyvin kalibroitu D65-standardiin (joillain muilla merkeillä voi olla että värejä ei edes saa kohdalleen millään).
    Sonylle saa helposti (jos maksaa) lisätakuun 5 vuotta ja kauko-ohjaimia yms löytyy alkuperäisinä jälkikäteenkin.

    Huonot puolet:
    "Kauppa" ja "Koti", virransäästötarran vuoksi Sonyssä on erikseen kauppatila, jossa taustavalo on oletuksena täysillä, värit säädetty kylmäksi (värit hohtavat kauniisti), kontrasti ja mustan taso täysillä, elävät värit käytössä, reunanterävöitykset yms käytössä .. eli jos liikkeessä näkee Sonyn, jossa on muita kirkkaampi ja värikkäämpi kuva, niin varmaan se on asennettu "kauppatila", ja kotona kyseinen "kauppatila" sopii vain masokisteille ;)

    "Koti" on taas pilattu täysin laittamalla oletuksena valoisuudensäädin päälle, jolloin kuva on täysin kuollut, mutta vie vähän virtaa, sekä esiasetetut "Sports", "Custom", "Movie" ovat kaikki omalla tavallaan pielessä, niissä on käytetty liikaa kuvanparannuksia ja kuva on hyvä ainoastaan jollain Eurosportilla yms. jossa "mahtava" kuva toimii.

    Eli mielestäni jokaisen Sonyn ostajan pitäisi heti aluksi kytkeä valoanturi pois päältä (jos se on oletuksena päällä), valita "omat asetukset" ja varmistaa että kaikki kuvanparannukset ovat poissa päältä ja säätää kuva hyväksi pelkästään kontrastia, kirkkautta, taustavaloa ja värejä säätämällä ..

    En minäkään millään haluaisi uskoa, mutta totuus on se, että toimivia kuvanparannuksia ei ole, vaan kuvanparannukset pelkästään pilaavat kuvan.

    Pelitila on vakiona täysin ilman parannuksia, mutta siinä ei saa edes kohinanvaimenninta päälle, joten "omat valinnat" on paras säätämiseen.

    Varmaan Jumbo purkaisi kaupan helposti, vaikka noinkaan pitkää odotusaikaa ei olisi ollut, sillä ethän ole vielä lunastanut televisiota niin mitään vahinkoa ei Jumbolle tule siinä että palauttaisit jo lunastamasi television.
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2012
  16. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Totta puhut kuvanparannuksista ne pitää olla pois päältä ja ääni stereo-asetuksella, parantaa "huulisynkkaa". Sonyn paneelit menettelevät, mutta "Smart-TV-mallien" rauta hidasta ja softa buginen. TV:n oma viritin tuottaa surkean kuvanlaadun, huono erottelutarkkuus yksityiskohdissa, itselläni asia korjaantunut erillisellä HD-digiboxilla (HDMI-liitäntä). Kuulostaa ehkö koomiselta, että pitää uudessa telkkarissa käyttää kelvollisen kuvanlaadun saamiseksi ulkoista HD-digiboxia, niin vaan on.
    Valokuvien katsominen Sony TV:llä tosi ankeaa, softa hyväksyy vain määrätyn tyyppiset .jpeg tiedostot, esim. ammattijärkkärien .raw ja .tif eivät ole tuettuja. Vertailin kalibroituun tietokonenäyttöön värejä, valkotasapainoa, mustaa, tarkkuutta ym. Sony hyvin säädettynä antaa ihan tyydyttävän kuvanlaadun, joten itse paneeli tyydyttävää laatua ominaisuuksiltaan.
    Sonyn kalleimpien mallien hinta-laatusuhde huonompi kilpailijoihin nähden ja tuotekehitys- ja laadunvarmistus flopannut pahasti, kun päästetään markkinoille noin surkealla virittimellä - hyvän kuvanlaadun takia sitä yleensä TV:n valitsee.
    Sony voisi aloittaa "lisäkampanjan", jossa kaupanpäällisenä saisi laadukkaan HD-digiboxin tai ainakin edulliseen kampanjahintaan, eri testeistä luettavissa viitteitä kuvanlaadusta, tällainen olisi kohtuullinen vastaantulo kuvanlaatuun pettyneille asiakkaille.
     
  17. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,524
    Kiitokset:
    231
    Pisteet:
    93
    "Silmänpohjanpolttomoodi" ei ole mitenkään Sony:n töllöjen yksinoikeus, kyllä erilliset "myymälä" ja "kotikäyttö"-tilat löytyvät tasan joka töllöstä merkkiin katsomatta....

    Siihenhän nuo on tehty että kaupoissa on kirkkaampi valaistus kuin kotona, kaupassa on n+1 muutakin töllöä joista pitää jotenkin eroittua, töllö palauttaa kuvasäädöt x min. kuluttua alkuasetuksiin, voi pyöriä myös jotain "demojutskia" ruudulla...

    T: Vesku
     
  18. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos rekisteröitymisestäsi Sony-kampanjasivustolle.
    Olemme vastaanottaneet viestisi ja olemme iloisia voidessamme ilmoittaa rekisteröintisi onnistumisesta!

    Ohessa tietoa tarjouksista, joihin olet oikeutettu:

    Wi-Fi-sovitin kaupan päälle

    Kytkeydy Internetin suosituimpiin palveluihin ilman hankalia johtoja*.

    Wi-Fi-tekniikka on käytössäsi, kun vain kytket sovittimen Televisiosi USB-väylään

    Saat WiFi-sovittimesi pian. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä, kun paketti on lähetetty matkaan.

    * Kodissa tarvitaan sopiva Internet-liittymä
    Ystävällisin terveisin,

    Sony Team


    ... en tiedä tuleeko adapteria vieläkään, mutta lähetin sähköpostia Sony Teamille aika tylysti ja sitten vielä lisää kuitteja Ranskaan .. saattoi riittää pelkkä huomautus siitä että kuitti oli jo heillä ..
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2012
  19. rami3

    rami3 Member

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Myyjäliike Sony Center Kämp Galleria kieltäytyi purkamasta kauppaa, ei ole tehnyt yhtään mitään reklamaation suhteen, sanoivat asian kuuluvan yksinomaan Sony'lle, koska he eivät ole tehneet kaupanpäälliskauppaa, eivätkä toimita Skype-kameraa ja 69 € hintaan PS3:sta ja siihen kuuluvaa peliä. Kerroin miten vastaavissa tilanteissa Verkkokauppa on hoitanut reklamaatioita, kehoittivat siirtymään kokonaan Verkkokauppa com asiakkaaksi kun palvelevat ja hoitavat reklalamaatiotkin niin hyvin. Tällaista "palvelua" ei uskoisi saavansa kukaan Helsingin ydinkeskustassa ja vielä kyseisen ketjun ydinkeskustaliikkeessä, kierrän kyseisen liikkeen kaukaa tästä lähtien, enkä suosittele kenellekään. Sony tuotteiden esittely ja palvelu Stockmann'illa ja Verkkokauppa com liikkeissä asiantuntevaa ja ammattitaitoista.
     
  20. Pihlis12

    Pihlis12 Active member

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1,312
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Teeppä oikeasti kantelu tuosta kuluttaja-asiamiehelle. Hehän sen päättävät miten tuon asian tulisi mennä ja kuka on vastuussa mistäkin. Tuossa on kuitenkin 350-400€ etu kyseessä.

    Tuosta tuo eka linkki:
    http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yhteystiedot/
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2012
  21. punchychap

    punchychap Member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Minua on häirinnyt "Sony" tarjouksissa seuraavat asiat:

    Sonycenter on mainostanut 5 vuoden takuuta televisioille, mutta se ei kai ole Sonyn takuu, vaan maksutapaan (luottokortti)
    liittyvä luotonantajan tarjoama vakuutus, ei Sonyn takuu?
    Sonylla on kyllä myynnissä n. 50 euroa maksava jatkotakuu viideksi vuodeksi ostopäivästä.

    Sonyn uusin kampanja on ulkomailta (UK) käsin järjestetty kampanja, jossa maahantuoja ja jälleenmyyjät eivät ole osallisena.
    Joku on kuitenkin painattanut värilliset esitteet kampanjasta suomeksi ja kampanjaa mainostetaan iloisesti, kertomatta että
    edessä on pieni urakka kampanjatuotteiden saamiseksi.
    Itseänikin varmaan harmittaisi, jos olisin hyvissä ajoin ennen joulua ostanut Sonyn ja ajatellut saavani Skype-kameran ja PS3:n jouluksi ..

    Applestore = Apple Sonycenter<>Sony :(
     

Jaa tämä sivu