AfterDawn logo

Zune HD ei saavu Eurooppaan

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

Zune HD:n hankkimista miettineet eurooppalaiset saivat kuulla eilen huonoja uutisia, kun Microsoft vahvisti soittimen tulevan myyntiin näillä näkymin ainoastaan Yhdysvaltojen markkinoille.

Erinäköisten nettihuhujen mukaan soittimesta oli tarkoitus mm. julkaista lokalisoitu versio Ranskassa, mutta Microsoft kiisti nämä ja muita maita koskeneet julkaisuhuhut. Yrityksen mukaan pääpaino on nyt keskitetty pian avattavaan Zune Video -videopalveluun ja mahdollisia soitinjulkaisuja mietitään uudelleen joskus tulevaisuudessa.

Microsoftin toiminta ei varsinaisesta yllättänyt, sillä yritys on myynyt nykyisiä Zune-soittimia virallisesti ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jonne soittimet rantautuivat viime vuoden kesäkuussa. Kanadalaiset eivät kuitenkaan nähtävästi pääse nauttimaan Zune HD -soittimista, joka tarkoittanee nykyisten Zune-soittimien tuotannon lopettamisen myötä sitä, ettei Kanadassa ole pian kauppojen hyllyissä lainkaan uusia Zuneja.


Microsoft on aiemmin lupaillut, että yritys tuo Zune-soittimia myyntiin Eurooppaan, mutta jatkuvasti metsään menneet lupaukset eivät juuri vala uskoa potentiaalisiin asiakkaisiin.

Euroopassa Zunen saa tarvittaessa käsiinsä esim. tilaamalla sen itselleen jostain Yhdysvalloissa toimivasta verkkokaupasta.

2 KOMMENTTIA

WumWum1/2

Paljon puhetta Zunesta viikosta toiseen vaikka ei ole edes rantautumassa Suomeen.Miksi? Kun se on Microsoftin tuote? Ei nuo Zunen speksit olisi paljon ostohaluja synnyttänytkään.

Yesse2/2

Tämähän on naurettavaa.En olisi kuiteskaan ostanut, mutta silti joku varmasti olisi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT