AfterDawn logo

Nikkei: Suuremmilla näytöillä varustettu DSi pian myyntiin

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
3 kommenttia

Japanissa viime vuoden marraskuussa kauppoihin tullut DSi-käsikonsoli saa tiettävästi rinnalleen uuden mallin, sillä Nikkei-sanomalehden saamien tietojen mukaan Nintendo julkaisee ennen joulua markkinoille uuden DSi-konsolin, joka eroaa nykyisistä malleista suurempien näyttöjen avulla.

Uudessa DSi-konsolissa molemmilla näytöillä olisi Nikkein tietojen mukaan kokoa neljän tuuman verran (nykyiset näytöt ovat 3,25 tuumaa). Näyttöjen koon kasvattamisen taustalla on tiettävästi vanhemmilta ja huononäköisiltä pelaajilta tullut palaute, jonka mukaan nykyisten DSi-konsoleiden käyttäminen on heille vaikeaa pienten näyttöjen takia.

Nikkei mainitsee myös näyttöjen resoluutioiden kasvavan, jonka myötä konsoli sopisi paremmin mm. videoiden katseluun ja e-kirjojen lukemiseen. Kookkaammat näytöt eivät tiettävästi kasvata konsolin suositushintaa, joka tulee pysymään 18 900 jenissä eli noin 140 eurossa.


Nintendo ei ole toistaiseksi kommentoinut Nikkein julkaisemia tietoja millään tavalla, mutta tähän saakka Nikkein kertomat tiedot Nintendon tulevista tuotejulkistuksista ovat osuneet hyvin kohdilleen, joten uusi DSi on todennäköisesti joulun hittituote Japanissa.

3 KOMMENTTIA

Malboro1/3

Isompi näytö olisi kyllä loistava juttu. Tosin omistan jo DSi, joten taitaa saada myydä sen pois vielä kun siitä jotain saan.

picolon2/3

hyvä juttu, myykin varmaa jotai ku hinta samana pysyy

hWsqTETw (vahvistamaton)3/3

ThatÂ’s more than senisble! ThatÂ’s a great post!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT