1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tulostinta ostamassa; laser, värilaser, mustesuihku vai värilaserskanneri?

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi D-Code 27.11.2012.

  1. D-Code

    D-Code Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2008
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    6
    Pisteet:
    28
    Mun pitäs ostaa yksi tulostin aktiiviseen käyttöön vanhemmilleni. Oon vähä googlaillu asiaa ja selvisi että mustesuihkut maksaa 45 euroa ja niiden kasetit on samaa luokkaa. Toisaalta alle 200 euron värilaserskannereita löysin tasan yhden koko parin tunnin googlailun jälkeen. Millainen tulostin kannattaa ostaa kun tulee mm. tieteellisten artikkeleiden printtailuun ja ehkä jotain yksittäisiä valokuvia? Mustesuihkun ostaminen tuntuu turhalta, kun menevät tukkoon kahden vuoden jälkeen ja 45 euron investoinnin korjaamiseen menee enemmän aikaa kuin laitteen arvo on.

    Budjetti on löysä jos laitteen hinta on perusteltu. En kuitenkaan halua ostaa fyysiseltä kooltaan järjettömän kokoista laitetta enkä mitään 1000 euron laitetta. Skanneriominaisuudelle olisi käyttöä sinänsä, että voisi heittää vanhan printterin printterien hautausmaalle.
     
  2.  
  3. junnu80

    junnu80 Member

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Terve,

    Jos asia on vielä ajankohtainen niin ota minuun yhteyttä niin ehdotan teille tulostimia, jossa on käyttökustannukset edullisia.

    Edit by Axu_: "1. Mainostaminen keskustelufoorumeissa on kielletty. Mikäli haluat mainostaa jotain tuotetta sivuillamme, ota yhteyttä palautelomakkeen kautta."
    http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717
     
    Viimeksi muokattu: 28.02.2013

Jaa tämä sivu