1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tom tom xl

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi holttinen 01.07.2012.

  1. holttinen

    holttinen Member

    Liittynyt:
    20.10.2005
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moroo! Ongelmani on tompan karttojen kanssa. Mulla on tompan xl ja olen haeskellut western europe kartoja tähän vehkeeseen. Mutta kaikki kartat on ollut liian isoja tähän vehkeeseen? Aikaisemmat kartat on ollut koko luokkaa 879mt ja nyt kun hain karttaa niin koko oli vähän yli 1G. Kuitenkin koneen kapasiteetti on inan alle 1G. Alunperin tässä oli sama western europe kartta.
     
  2.  
  3. teme565

    teme565 Active member

    Liittynyt:
    10.05.2002
    Viestejä:
    3,306
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    En ole ite seurannut, mutta voihan olla että noiden karttatiedostojen koko on vuosien saatossa paisunut niin että saman kartaston uudet versiot on suurempia kuin vanhat. Jos näin on niin ei auta kuin vaihtaa pienempiin karttoihin, mikä tässä tapauksessa tarkoittanee Skandinaviaa.
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,078
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
    Tomtomin päivityssivulla sanotaan: " Karttojemme laadun jatkuvan parantumisen vuoksi jotkin uudet kartat eivät ehkä mahdu kokonaan navigaattoriisi. Näissä tapauksissa tarjotaan ladattavaksi yksityiskohtaisia kartta-alueita. Voit käyttää kerrallaan vain yhtä kartta-aluetta navigaattorissasi, mutta toiseen alueeseen vaihtaminen koska tahansa TomTom HOME-palvelussa on helppoa ja ilmaista. Lisätietoja on osoitteessa www.tomtom.com/mapzones."

    https://www.tomtom.com/fi_fi/shop/mapupdateservice/
     

Jaa tämä sivu