1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Iomega ja takuu..

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi _kooma_ 27.09.2010.

  1. _kooma_

    _kooma_ Active member

    Liittynyt:
    28.06.2007
    Viestejä:
    2,051
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    78
    Päteeköhän tässä enään Anttilan takuu, vai olenko jotain ymmärtänyt Suomalaisesta kuluttajan suojasta. Ei tässä muutoin mitään kovin ihmeellistä ole, mutta lukaisinpa tuossa Iomegan omat takuu ehdot ihan huvikseni lävitse ja nyt tarvii kyllä sanoa että, eivät ainakaan hirveän ahkerasti ole lueskellut lakeja, tai ainakaan Suomalaisia käytäntöjä. Jotenkin tuntuisi olevan liiaksi jenkki pulju hokaamaan joitakin asioita.
    Tai sitten itse en vain ymmärrä, ja mua saa siis jenkitkin (olettaen että Iomega on jenkki pulju, tai aivan sama mistä on) potkia päähän.. Heh..
    Eli jos jotakuta nyt kiinnostaa että mistä vatusta oikein vaahtoan niin lue ihmeessä tämä Iomegan itsensä määrittelemä takuu.

    Hauskaa tässä on se että, mikäli asiakas ostaa heiltä viallisen tuotteen on hänen mahdollisesti (eli uskoisin että varmasti) maksettava vähintäänkin tuotteen matkailukulut. Onneksi kaikilla ulkomaisilla ei näy olevan sama käytäntö, viittaan nyt lähinnä Kingstoniin jonka kanssa takuu asiat ovat sujuneet aina lähes jopa paremmin kuin useilla suomalaisilla yrityksillä.
     
  2.  
  3. jkstone

    jkstone Guest

    Siis jos olet Anttilasta viallisen tuotteen saanut, niin sinne se palautetaankin.
     

Jaa tämä sivu