1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia 5530:lle seuraaja

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Henri243 08.08.2011.

  1. Henri243

    Henri243 Regular member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Etsisin reilun vuoden vanhalle nokialaiselle seuraajaa. Olen sen verran omatoimisesti etsiskellyt, että olen päättänyt seuraavan puhelimen olevan joko HTC tai Samsung.

    Eniten kiinnostaisi specsien puolesta Sampan Galaxy S II, mutta se ainakin kuvien perusteella näyttää liian tablet -maiselta. HTC Sensation taas olisi paperilla lähes vastaava ja miellyttää eettistä silmää paremmin, mutta ilmeisesti akkukesto on huomattavasti huonompi ja näyttökin hieman heikompi?

    GPS navigaattoria on ollut tarkoitus hommata joten puhelin voisi ajaa myös sen virkaa. Kumpi olisi parempi navigointi käytössä? Ilmeisesti Galaxy parempien katselukulmiensa vuoksi?

    Entäs jos mennään hieman halvempaan hintaluokkaan, katsellaan Desire S:ssää? Miten se suorituisi vertailussa kahden "lippulaivan" kansssa?

    E: Desire z myös kiinnostaa, mutta keskustelut saranan löysyydestä vähän hirvittää. Onko jollain lyödä faktoja pöytään, että kestääkö se käyttöä vai pitääkö parin kuukauden jälkeen lähettää huoltoon?
     
    Viimeksi muokattu: 08.08.2011
  2.  
  3. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Samsung Galaxy S2 on näistä kaikista paras vaihtoehto. Se on nopea ja laadukas.
     
  4. ep_

    ep_ Regular member

    Liittynyt:
    17.10.2010
    Viestejä:
    192
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Itellä on desire Z eikä ole saranassa moitteen sanaa. Se on luja ja kestävä joskin hieman löysä. Siihen löysyyteen tottuu kyllä. Kaiken on kestäny tähän asti. Sepä koko saranamekanismi on metallia. Oikestaan puhelimen ainoat muoviosat on ne qwerty:n näppäimet. Onnittelen jos normaaalikäytössä onnistut sen saranan rikkomaan.

    Jos Galaxy S II:n näyttö hirvittää niin ota Galaxy S+. Speksien valossa ei häviä sgs2:lle ja se on alkuperäisen galaxyn kuorissa nelituumasella näytöllä varustettuna.

    Ja katselukulmista. Mulla puhelimen (Desire Z) katselukulmat ovat loistavat oikeastaan arvioisin 170* joka suunnasta jos navigaattorikäyttöä ajattelet.

    Ja tehoista. Luulisin Desire S:n pärjäävän hyvin Galaxy S:lle. Desire S on tehokkaampi Desire joka on taas tehokkaampi kuin desire Z ja katsoppas alla olevan linkin takaa miten kävi Desire Z:n suorituskykytestissä:
    http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-236/ensimmainen_androidi-904256/#5517890
    Desire S on Desireä ja desire Z:aa tehokkaampi joten tosta voidaan päätellä että Desire S pyyhki galaxylla lattiaa jos kerran Desire Z:ssakin on tehoa jo kaksinkertaisesti galaxyyn nähden.
     
  5. Henri243

    Henri243 Regular member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    298
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kävin vähän Gigantin puhelinhyllyllä katselemassa noita luureja ja hetken Galaxy II:sta räpläiltyäni ei voinut kuin todeta, että se näyttö on aivan liian iso omaan makuun, joten sitten pelistä tippui samalla HTC Sensation sekä HTC Desire HD.

    Desire Z:ssa ja S:ssä ei kokoeroa ole nimeksikään, joten molemmat vaikuttivat omaan käteen sopivankokoisilta ja jykevä rakenteisilta. Mallikappale Z:ssa ainakin saranamekanismi vaikutti tukevalta, en sitten tiedä miten paljon ajan myötä löystyy. S:ssää en päässyt sen kummemmin kokeilemaan kun se oli sammuksissa, mutta eipä se käyttöliittymä varmaan kummoisempi ole kuin Z:ssa?

    Vielä pitäisi osata päättää, että kumman ottaisi. Z:n näppäimistöstä tykkäsin ja se olisi kätevä kirjoittaessa, mutta toisaalta ajattelin hankkia nahkaisen suojakotelon kännykälle, joten ei varmaan näppäimistöä tulisi käytettyä niinkään paljon.

    Elämän vaikeita päätöksiä.. :)
     

Jaa tämä sivu