1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

samsung GS3 "sim-kortti on poistettu"-herja

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Elchey 15.08.2013.

  1. Elchey

    Elchey Member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Omistan kuukauden vanhan galaxy S3 luurin, ja on ilmennyt tämmöinen ongelma. Puhelin aina silloin tällöin nakkaa ikkunan "sim-kortti on poistettu..käynnistä puhelin uudestaan jnejnejne." en muista ihan sanalleen mitä siinä lukee mutta kutakuinkin nuin, ja tulee vaihtoehtona tosiaan vain käynnistää puhelin uudestaan. Ei lue simiä uudestaan ennenkuin on käyttänyt akkua ja simiä ulkona. Joskus nakkaa ikkunan monta kertaa päivässä, joskus ei ollenkaan, joskus kerran päivässä. Mistähän moinen mahtaa johtua? bugista, sim-kortista? sim on itseleikattu normaalista mikroksi, voiko se kortti päästä jotenkin heilahtamaan siellä sim-kortti paikassa jos vaikka puhelin vähän tärähtää johonkin?

    Puhelinta ei ole rootattu. uusimmat ohjelmistopäivitykset on asennettu.
     
  2.  
  3. SoneraPartio

    SoneraPartio Member

    Liittynyt:
    04.06.2012
    Viestejä:
    78
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    18
    Morjesta,

    Kyllä se ainakin minun korvaan kuulostaa että kortti pääsee vähän siellä liikkumaan ja kadottaa näin kontaktin puhelimen kanssa. Ei se paljoa tarvi liikahtaa, toleranssit ovat todella pienet :)

    Ensiapuna vaihtaisin pikimmiten ihan virallisen micro sim-kortin ja sitten seurailisin hetken aikaa että jatkuukos probleemat. Jos jatkuu, sittenpä ongelma jää puhelimen puolelle, koska sim-kortti vaihtui uuteen joten sen ongelmat on rajattu pois. Joten viime kädessä puhelin huoltoon :)

    Tero@SoneraPartio
     
  4. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Jep, sim-kortti vialta kuulostaa, Säästyt puhelimen buuttaukselta kun laitat lentokone tilaan ja pois, se hakee verkon uudestaan.
     
  5. Elchey

    Elchey Member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    okei, kiitoksia vastauksista. kokeilen ens hätään vaihtaa viralliseen simiin ja ilmoitan miten kävi. :) Munkki666, herjan tullessa ainoa mahdollisuus päästä eteenpäin on käynnistää puhelin uudelleen. puhelimen uudelleenkäynnistyttyäkään ei lue simiä uudelleen, kokeiltu on myös lentokone-tilassa käyttämistä. vaatii siis kortin ulkona käyttämisen. :D mutta jospa kortin vaihto korjais ongelman.
     

Jaa tämä sivu