1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Acer Aspire 5535 lämpöongelma.

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Huap0 12.06.2010.

  1. Huap0

    Huap0 Member

    Liittynyt:
    12.06.2010
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli omistan Acer aspire 5535 ja nyt lähiaikoina tässä ilmenee ns. lämpöongelmia eli kun vaikka pelaan counter-strike sourcea niin kone huutaa tajuttomasti noin 1 tunnin pelaamisen jälkeen ja fps laskee rajusti sitten kun suljen pelin annan olla noin 10 minuuttia tekemättä mitään niin fps on taas normaali...

    koneen tuuletus puoli on puhallettu paine ilmalla ja KAIKKI pölyt pois ja lämpö tahnan olen lisännyt huom. vaikuttaisiko tämä asiaan? Otin tästä sen koko jäähdytys mekansimin pois ja siellä on Grafiikka piirille ja prossulle oma paikka mihin se jäähdytys putki tulee ja siinä grafiikka piirin päällä oli semmoinen sininen pieni levy joka varmaan johti lämpöä tämän pois ottaessa kone ei enään pysynyt päällä kuin 10 sec.. sen jälkeen pistin sen tilalle lämp tahnaa (jotain artic hommaa) pienen klöntin ja sen jälkeen kone toimii mutta juuri tällä tavalla että ei voi pelata kauaa :(. ja windowsin olen asentanut uudelleen ei auta. ajurit on chekattu. ei auta joten mitä olisi tehtävissä... auttakaa !!!
     
  2.  
  3. ameiz_

    ameiz_ Member

    Liittynyt:
    30.03.2010
    Viestejä:
    23
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kokeiles laittaa lämpötahnat uudestaan ja levitä ensin ennen kun iset sen putki homman siihen päälle. Leivitä kunnolla, joka puolelle tasaisesti.
     
  4. osku94

    osku94 Guest

    Laita mielummin hopeatahnaa
     
  5. Acer7530

    Acer7530 Regular member

    Liittynyt:
    19.12.2009
    Viestejä:
    179
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Sama ongelma oli, tosin imuroin kerran koneen tuuletusaukkojen kautta ja toimi taas kuin uusi. Ettei tuulettimessa olisi sulla jotain vikaa?
     
  6. Huap0

    Huap0 Member

    Liittynyt:
    12.06.2010
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ei ole tuulettimissa vikaa. Olen avannut kaikki ja katsonut sisälle paineilmalla pyyhkinyt pölyt lämpötahnat vaihtanut mutta not work :(. nyt kävin ostamassa verkkokaupasta Coollaboraty Liquid Metalpad Lämpö johde tyynyn mutta en ole varma asennuksesta.... jos saisin jostain apua niin olisi kiva... kiitos :D
     

Jaa tämä sivu