1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi näyttö - BenQ G2320HDB?

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Data_ 17.06.2010.

  1. Data_

    Data_ Member

    Liittynyt:
    30.09.2008
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olisi tarkoitus ostaa uusi näyttö. Koko saisi olla 22-23", FullHD. Hinta alle 200 €.

    Jimm's PC storessa näkyy olevan BenQ G2320HDB 149 €. Kannattaa ostaa tuollainen vai suosittelisitteko jotakin muuta näyttöä?

    http://www.jimmspc-store.fi/tuote/9H.L17LA.TPE?t=false
     
  2.  
  3. Smanci

    Smanci Regular member

    Liittynyt:
    26.06.2009
    Viestejä:
    2,937
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    46
  4. _kooma_

    _kooma_ Active member

    Liittynyt:
    28.06.2007
    Viestejä:
    2,051
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    78
    Itselläni on tuo samainen näyttö nyt ollut puolisen vuotta. Tuo oli ensimmäinen ja viimeinen näyttö minkä ostan sokkona. Maksoin siitä 169€ ja oli siis tarjouksessa.
    Omalla kohdallani on melko paljon valovuotoa, joten ainakaan pimeät kohtaukset peleissä tai elokuvissa näyttävät todella ikäviltä.
    Toisaalta, monilla kyseinen näyttö on pelittänyt moitteetta ja tuo onkin saanut runsaasti kehuja myös. Kehujen perusteella näytön itsekkin ostin. Mutta juu, jos vain on mahdollista niin suosittelisin ainakin hieman katsastaa kuvan laatua ennen ostoa. Ellei tuo ole mahdollista niin sitten voisin suositella näytöksi tuohon budjettiin jotakin näistä:

    1:Acer, 2:LG, 3:Samsung

    Näistä itse harkitsisin vakavimmin Samsungia. Toisena tulisi Acer ja kolmantena LG. LG:llä aikanaan ollut laadussa hieman moitittavaa, mutta uskoisin olevan nykyisin kaiken olevan kohdillaan. Acer:eita taas ollaan kehuttu oikeinkin vuolaasti, ja monet ystävät joilla Acereita on, ovat olleet erittäin tyytyväisiä joten siksi pistin tuon tuohon. Samsung, no Samppa tekee suurimman osan noiden kaikkien näyttöjen paneeleista ja mitä firman tauluja ja ruutuja olen nähnyt niin aivan 1 luokkaa on kuva yleensä ollut, joten siksi suositukset menevät siihen suuntaan.
     

Jaa tämä sivu