1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Verkon asetukset kuntoon / ongelmia (Telewell EA-510)

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi JuHietsu 18.10.2011.

  1. JuHietsu

    JuHietsu Member

    Liittynyt:
    18.10.2011
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tervehdys,

    TW-EA510:n kanssa on kaksi päivittäistä käyttöä hankaloittavaa ongelmaa, joihin oma perehtyneisyys näiden kaiken maailman protokollien ja verkkoasetuksien kanssa ei riitä.


    1) Nordean verkkopankkiin kirjautuminen läppärillä WLANin ylitse ei tahdo onnistua. Tunnarit kun naputtelee ja koittaa mennä sisään, niin lataa lataa ja vielä kerran lataa, mutta ei pääse sisään. Piuhalla kiinni olevalla pöytäkoneella pääsee kyllä. Verkkopankin varayhteys toimii WLANin yli.

    Molemmissa koneissa selaimena Google Chrome, molemmissa koneissa F-Securen Internet Security 2011 suht oletusasetuksin, ja TW-EA510:n asetuksista ainoat sörkityt ovat WLAN-verkon nimi sekä WPA/WPA2 PSK -avain.

    Kaiken järjen mukaan ongelma liittyy jotenkin verkkopankin turvajärjestelyihin ja tämän meikäläisen kotiverkon langattoman kotiverkon yhteiseloon, mutta mikähän olisi se taikasanana toimiva asetus?


    2) Jos piuhalla kiinni oleva pöytäkone menee/laitetaan lepotilaan, netti ei toimi koneen herättämisen jälkeen. Joku välityspalvelimeen/osoitteiden tms. vanhenemiseen liittyvä juttu kaiketi? Win 7 osaa kyllä korjata yhteyden jos verkkoasetuksista näin klikkaa, samoin koneen verkkopiuhan irroitus ja uudelleenkytkeminen auttaa, kuten toki myös modeemin boottaus. Olisi kuitenkin kiva päästä lepäämästä herätetyllä koneella nettiin ilman tämmöisiä ylimääräisiä kommervenkkejä.
     
  2.  
  3. Make_72

    Make_72 Regular member

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    1,666
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    48
    1.netin nopeudessa näyttäis olevan se ongelma tai javassa,päivitä java.mittää mitä netti antaa sisään ja ulos esim. Täällä.oletko kokeillut muilla selaimilla.
    2.mene laitehallintaan ja kyseisen verkkokortin ominaisuuksiin ja ota sieltä täppi pois kohdasta "salli tietokoneen säästää virtaa sammuttamalla tämä laite" kohdasta.jos ei auta niin sit ongelma on varmaankin biossissa PCI-väylän asetuksissa.

    tarkista että sulla on siinä telewellissäsi ADSL2+ käytössä,manuaalin saat Tästä
     
    Viimeksi muokattu: 18.10.2011

Jaa tämä sivu