1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung LE46C655

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Wratti 15.11.2010.

  1. Wratti

    Wratti Member

    Liittynyt:
    05.02.2007
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi!
    Ajattelin ostaa Samsung LE46C655 tv:n, veronpalautuksista. Eilen kävin täällä lukemassa aiheesta paljon, ja huomasin että moni valitteli sinertävää kuvaa, katselukulmia, ja mitä vielä.. Enää tänään en löytänyt koko keskustelua, kun en tuolla haullakaan löydä mitään. Joten halvimmillaan tuo on Koneboxissa, ja Hobby Hallissa alle 1000€. Löytyykö jotain muita malleja mitä kannattas ottaa harkintaan tv:tä valittaessa, vai onko nämä valitukset "hifistelijöiden vikoja"? Myöskin näky olevan hirveet keskustelut eri paneleista mitä noissa käytetään.. Liikkeessä kuva näytti mielestäni ihan hyvältä, mutta se on aina eriasia katsoa liikkeessä kirkkaissa valoissa, ja valtavassa tilassa, kuin kotisohvalta.
    Suurin osa ajasta tv:tä käytän pc:n kautta videon toistamiseen, jonkin verran tulee pelattua Xbox360, normi tv:lähetyksiä ei välttämättä tule aina katottua viikkoon. Blueray soitinta en omista, mutta koneelta menee kuva HDMI:llä, ja siten tulisi katottua korkealaatuista kuvaa sitä kautta.. Joten onko muita varteenotettavia malleja/merkkejä 1000€, vai pidänkö pääni ja hommaan tämän?
    ps. Vanha tv:ni on Samsung HD-ready 40" 4-vuoden takaa contrast 3000:1. (maksoi silloin 1500€) :D
     
  2.  
  3. Wratti

    Wratti Member

    Liittynyt:
    05.02.2007
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jaa tää tais ollakin kuollut sivusto..
     
  4. jkstone

    jkstone Guest

    Suosittelen menemään sinne kauppaan katsomaan mikä miellyttää.
     
  5. FCUKVIP

    FCUKVIP Member

    Liittynyt:
    26.09.2007
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itse omistan tuon tv. Ostin sen Hobby Hallista kun muualla oli vielä kalliimpa. Ihastuin sen kuvaan kun vertasin sitä ja LG 47"450LDN. Katselen paljon sarjoja LAN:in kautta (ethernet piuha kytketty modeemiin) ja Samsungin PC Share Manager on oiva ohjelma siihen. Toimii moiteettomasti. Kaikki tiedostot testattu ja hyvin toimii. MKV toimii todella hyvin ja avi:t.

    Mun vanha tv oli 32" Samsungin ..3 vuoden takaa joka maksoi 1600 EUR. Joten tää uusi tv on todella hyvä hankinta. Suosittelen että ostat tämän tai sitten LED versiona.
     

Jaa tämä sivu