1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

47LX6500 mediatoisto

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Kerppo69 17.03.2011.

  1. Kerppo69

    Kerppo69 Member

    Liittynyt:
    14.12.2008
    Viestejä:
    58
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Morjens,

    Eli tuli hankittua otsikonmukainen töllö ja ongelma koskee usb:n kautta toistettuja mediatiedostoja (.mkv .avi). Vaikka telkun pitäisi tukea .mkv tiedostoja niin .mkv median toistaminen ei onnistu ollenkaan ja elokuvat eivät edes näy telkun valikossa. Toinen ongelma koskee joitain .avi tiedostoja, eli yrittäessä toistaa joitain avi tiedostoja niin leffa ei avaidu vaikka näkyykin valikossa. Ongelmat on aika ympäripyöreitä ja tarkkoja ohjeita on varmasti hankala antaa, mutta jos jollain olisi tietoa mistä kannattaisi aloittaa tutkiminen niin ottaisin kaikki ohjeet mielellään vastaan. Miten tuon firmwaren päivitys oikein menee...tarvitseeko codekkeja jotenkin päivittää, jos tarvitsee niin mitenkä kyseiset toimenpiteet voi suorittaa. Rautalanka ohjeet olisi hyviä, koska tuo elektroniikka/tietokoneet ei ole vahvin osa-alue. Kiitoksia jo kaikille avusta.
     
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,532
    Kiitokset:
    232
    Pisteet:
    93
    MKV, kuten AVI:kin on pelkkä kääre, varsinainen video ja audio voivat olla melkein millä tahansa "ihmekoodekillaintiasta" pakattu ja toistava laite ei sitä välttämättä tue.

    Tarkista tietokoneella Gspotilla millä koodekilla nuo toimivat on pakattu ja sitten muunnat ne toimimattomat Superilla tai Mediacoderilla toimivaan koodekkiin...

    T: Vesku
     
  4. Kerppo69

    Kerppo69 Member

    Liittynyt:
    14.12.2008
    Viestejä:
    58
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitoksia Vesku vastauksesta. Minulla kuitenkin meni hermot kikkailun kanssa ja kävin hakemssa popcorn hour a-210 mediatoistimen...päivän kokeilun perusteella koneelta ei ole löytynyt yhtään mediaa mitä laite ei toistaisi...käyttö pirun helppoa ja kätevää ja ei tartte menettää hermoja emännälle opettaessa.
     

Jaa tämä sivu