1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

psp 3004 modi ongelma!!

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi XXTATEXX 28.03.2012.

  1. XXTATEXX

    XXTATEXX Member

    Liittynyt:
    28.03.2012
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo eli ostin tossa pari päivää sitten psp 3004 käytettynä ja modattuna ja aloin siitä sitte kaverin opastuksella lataamaan pelejä kun itsellä ei ole hajuakaan mistään modeista sun muista joten ois kiva saaha nyt pientä helppiä eli latasin pari peliä siihen ja hyvin pelitti ja illalla kun olin sitten menossa nukkumaan niin laitoin psp:en virran kokonaan pois (eli painoin virta nappia pohjassa) ja kun aamulla pistän sen koneen käyntii niin ihmettelen et missä kaikki pelit on enkä saa ladattua enää mitään pelejä takaisin siihen tai pysyt tikulle ne lataamaan mutta kun tikun laittaa psp:peelle niin ei muka näy mitään pelejä siellä joten onko siis modit jonkillailla hävinnyt tai jotain jos on niin saako niitä enää kuinka helpolla takaisin vai mitä tässä pitäisi tehdä??!! kiitos avusta etu käteen.
     
    Viimeksi muokattu: 28.03.2012
  2.  
  3. Kuvaputki

    Kuvaputki Member

    Liittynyt:
    12.11.2011
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jos kerran olet sammuttanut PSP:si KOKONAAN, niin modaus on hävinnyt ja sen saa helposti takaisin asentamalla. Jos et osaa niin selaa muita aiheita täällä tai Googleta niin apu löytyy varmasti. En aijo auttaa enkä tue laitonta toimintaa, mutta ISO/CSO muodossa olevat pelit näkyvät vain modatun PSP:n valikossa. Jos olet ladannut pelit Playstation Store lataus pelikaupasta eli laillisesti niin sitten en käsitä mikä on vikana, mutta kyllä ne pelit siellä pitäisi näkyä ilman modausta myös jos ne on laillisia.
     
  4. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Taitaa olla siitä kyse että kone on modattu non-permanent CFWllä, joka ei pysy päällä jos koneesta laittaa kokonaan virran pois. Pyydä kaveriasi asentamaan tuo CFW uudestaan niin homman pitäisi taas toimia. Kun CFW on asennettu koneesta ei saa sammuttaa virtaa, koska CFW poistuu käytöstä jos virran sammuttaa. Koneen voi laittaa lepotilaan näpsäyttämällä virtakytkintä nopeasti, silloin kun koneella ei pelata ja akkua halutaan säästää.
     

Jaa tämä sivu