1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Peliseuraa Xlink Kain ja PS3 Adhoc Party avulla

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi Saizo 02.12.2010.

  1. Saizo

    Saizo Member

    Liittynyt:
    02.12.2010
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Peliseuraa olisin siis etsimässä PSP:lle. Xlink Kai on PC-pohjainen ja Adhoc Party vuorostaan PS3-pohjainen sovellus, joilla on mahdollista pelata adhoc-moninpelillä (eli lähiverkossa) varustettuja PSP-pelejä netin kautta muiden kanssa.

    Adhoc Party on ladattavissa PS3:le ilmaiseksi Playstation Storesta. Sovellusta käyttäessä PS3 on kytkettävä nettiin kaapelilla, sillä koneen sisäinen WLAN-piiri emuloi PSP:n lähiverkkoa. Ohjelman käyttö on myös helppoa, kun katsoo videon tai pari Youtubesta.

    Xlink Kai mahdollistaa saman asian ja useammalla konsolilla, Gamecubesta PS3-konsoliin, ja on vähän kinkkisempi tapaus, mutta ainakin XP-koneella helppokäyttöinen. Helpoin tapa on käyttää jotain USB WLAN-tikkua. Itse käytän tätä konstia WIFI LINK -adapterilla. Toki mahdollisuuksia on monia, kuten PSP:n datakaapelilla, mutta en ole siihen juuri perehtynyt, kuinka helppoa se on. Xlink Kai vaatii erillisen ohjelmiston asentamista ja tunnuksen tekemisen. Ohjelman saa ladattua täältä.

    Pelailen pääosin Monster Hunter Freedom Unitedia, mutta nyt kun kaikki eliitistikakat ovat siirtyneet Japanissa juuri ilmestyneeseen Monster Hunter Portable 3rd pariin, ei ole juuri ketään, kenen kanssa pelata Unitedia. Lisäksi olen pelaillut Monster Hunter Triä Wiillä, sillä siinä on sentään ilmainen nettipelimahdollisuus ihan Capcomin virallisilla servereillä.

    Omaa listaa adhoc-moninpeliä tukevista peleistä olisi tässä:
    Monster Hunter Freedom
    Monster Hunter Freedom United (Monster Hunter Portable 2G)
    Metal Gear Solid Peace Walker
    Dissidia: Final Fantasy
    Kingdom Hearts Birth by Sleep
    Valkyria Chronicles 2
    Fate/Unlimited Codes
    Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Jos teillä ilmenee ongelmia ohjelmien kanssa, tai haluatte muuten vain pelailla, laittakaa viestiä tähän ketjuun. Pelipyyntöjä voi lähettää myös yksityisviestillä.
     
  2.  
  3. xCryonic

    xCryonic Member

    Liittynyt:
    22.09.2009
    Viestejä:
    76
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Vois kyllä itekki ladata tuon XLink Kain, kunhan vaan ensin toimimaan PSP'llä sen USB AdHoc pluginin, voin tehdä siitä sitten oppaankin kun saan sen edes toimimaan...

    _________________________________
    USB ADHOC PLUGIN

    5.00 Prometheus = Ei toimi.
    5.00 M33-4 / M33-6 = Ei toimi.
    5.50 GEN-C / D = Toimii.
    5.50 Prometheus = Toimii.
    5.50 GEN-D3 = Ei toimi
     
    Viimeksi muokattu: 13.01.2011
  4. eyeTiger

    eyeTiger Regular member

    Liittynyt:
    28.01.2003
    Viestejä:
    109
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Sain pitkän vääntämisen jälkeen toimiin tuon PSP USB AdHoc pluginin ja en olisi saanut jos en olisi vähingossa tullut tälle sivulle vilkaisemaan. Meinaan en tiennyt ettei se toimi lainkaan 5.50 GEN-D3 versiossa, kun taas Xlinkin sivustolta sain sen käsityksen.

    Joten suuri kiitos tuosta tiedosta xCryonicille!

    Jos joku haluaa ohjeita miten saa toimiin, niin voin kertoa. Ei ole loppujen lopuksi kovin suuri työ, kun vaan tietää millä väännöllä se varmasti toimii.

    Ensiksi ennen kuin alkaa vääntään USB AdHoc plugia, kannattaa päivittää oma psp-konsoli tuohon 5.50 Prometheus-v4 versioon. Sitten vasta alkaa Xlinkkiä säätämään ja kaikkee muuta. Tietenkin on hyvä tietää onko tietokone reititimen takana ja jos on, niin miten siitä saa portin auki Xlinkille. Pelit muuten toimii myös niin että tietokoneelle tulee langaton netti - itse juuri niin pelaankin.

    Eli vastailen kyssäreihin, kun vaan pelikoneen päivitys on ajantasalla...
     

Jaa tämä sivu