1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus m2a-vm hdmi emolevy ja uusi näytönohjain

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi norres 11.07.2010.

  1. norres

    norres Member

    Liittynyt:
    11.07.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli ongelma olisi tällainen että olen hommaamassa uutta näytönohjainta koneeseen ja alkoi arvelluttamaan että noinkohan tuohon näitä uusia näytönohjaimia saa mahtumaan eli jos joltain löytyisi kokemusta kyseisestä emosta niin olisin enemmän kuin kiitollinen kuulemaan mahtuuko nämä uudemmat ohjaimet siihen koska emo on verrattain ahtaanoloinen pci-e:n kohdalta.
     
  2.  
  3. M4XDmG

    M4XDmG Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    113
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kyllä tuohon pitäis mahtua, näytönohjaimet (tai niiden jäähdytys) tuppaavat viemään tilaa siitä pci-e korttipaikan alapuoleta, ei niinkään yläpuolelta. Eli emolevy ei todennäköisesti tuota ongelmia, mutta uusi ohjain saattaa peittää ainakin toisen noista pci paikoista ja alemmassakin pci paikassa oleva kortti saattaa olla kiusallisen lähellä näyttiksen puhallinta. (Itellä näyttiksen ja sen alapuolella olevan pci paikan väliin jäis jotain puoli senttiä rakoa jos siihen vaikka äänikortin tunkisi, haittaisi jäähdytystä kyllä...)

    Eli vaikka sulla mATX emo onkin, kyllä siihen pitäisi mahtua ihan mikä kortti vain, jos kotelo antaa myöden, eikä välttämättä laita sitten mitään pci paikkoihin.
     
  4. norres

    norres Member

    Liittynyt:
    11.07.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Okei, kiitoksia vastauksesta :) Toinen pci-paikka mulla onkin vapaana mutta toisessa on verkkokortti kun emon oma ei oikein toimi kunnolla. Mutta tämä sun vastaus auttoi todella paljon, eli ei muuta kuin kortti tilaukseen.
     

Jaa tämä sivu