1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Trojan.Win32.Agent.dehx | Apuja! kiitos

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi jacknorise 25.12.2009.

  1. jacknorise

    jacknorise Member

    Liittynyt:
    25.12.2009
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Lainaan Xeriumin 22.12.2009 @ 22:18 kirjoittamaa ongelmaa:

    Elikäs nyt on napsahtanut koneelle sellanen viirus jonka F-Secure tunnistaa nimellä Trojan.Win32.Agent.dehx

    Ekan kerran ilmoitus tästä viiruksesta tuli kun se levisi Ventrilo 2.1.4.exe :n. F-Secure eristi tämän tiedoston ja kun koitti asentaa ventin uudelleen niin viirus pomppasi siihen takasin.


    Eli ventrilo 2.14 ei saa enää toimimaan. Tiedostot poistettu, uusi ventrilomix asennus ei viimeistele ja f secure valittaa viruksesta ja pystyy sen poistamaan, mutta ei puhdistamaan niin että ohjelmaa voisi käyttää. Kokeilin a-squared anti malwarella poistaa jotain viruksia ja hyvä ohjelma onkin, muttei tuota ongelmaa korjannut. Tein myös neuvot joita juuri täällä ehdoteltiin: http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-198/ventin_kautta_tullut_viirus-823591/
    En kyllä löytänyt googlellakaan mitään. Olisiko vielä jokin keino tähän? kiitos
     
  2.  
  3. eric_a

    eric_a Member

    Liittynyt:
    12.04.2009
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ja toinen asiaan liittyvä kysymys (sori jacknorise, ei ollut paljon kaipaamasi vastaus ;) ). Eli minunkin F-Secure herjaa jatkuvasti Trojan.Win32.VBKrypt.cc viruksesta. Heittää niitä System32 kansioon (sen sisällä olevaan siis).

    Olen poistanut kaikki ne tiedostot ko. kansiosta, mutta yhtä ei suostu poistamaan, koska se "on käytössä". Ko. tiedoston nimi on Perflib_Perfdata_66c.dat. Joskus poistin manuaalisesti (tuurilla) mutta nyt en tosiaan muista miten.

    En tiedä onko se tiedosto, jota ei poista, koneen kannalta tärkeä, liittyykö se mitenkään troijaan yms. mutta samaan kansioon se syytää näitä tiedostoja josta F-Secure itkee. Eli kysyisin: miten troijalainen poistetaan manuaalisesti.

    Jos kuitenkin käy niin, että kukaan ei osaa vastata (voi vitura), niin miten saan F-Securen lopettamaan ton jatkuvan silmille pomppimisen, ottaa lievästi sanottuna päähän. Aijuu, ja en tosiaan ymmärrä tietokoneiden päälle juuri mitään, mutta kunhan saisin selkokielellä tietää kuin tämä kyseinen tiedosto laitetaan "pois käytöstä" siksi aikaa että saan sen poistettua.
     

Jaa tämä sivu