1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Spybot ei toimi

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi JR80 06.10.2010.

  1. JR80

    JR80 Member

    Liittynyt:
    06.10.2010
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moro,

    Mulla on XP käyttiksenä ja viikko sitten osa nettisivuista ei auennut (nelonen.fi, finnkino.fi) joten ajattelin tarkistaa koneen Spybotilla joka ei kuitenkaan auennut. Sama homma Antimalwaren kanssa. Ilmeisesti koneella on viruksia/haittaohjemia mutta miten pääsen scannaamaan koneen kun kumpikaan haittaohjelmien poistaja ei toimi eikä minkään haittaohjelman poistajan kotisivuille pääse?

    Kokeilin tehdä Spybotin boot cd:n näiden ohjeiden avulla http://forums.spybot.info/showthread.php?t=21313 mutta kun sain cd:n tehty niin kone kyselee millä avata bootmgr-tiedosto.

    Oisko kellään antaa vinkkiä miten tässä enää voi tehdä?

    Kiitti jo ennakkoon!
     
  2.  
  3. Hyypio

    Hyypio Regular member

    Liittynyt:
    25.10.2008
    Viestejä:
    214
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,078
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
    Jos haittaohjelma estää pääsyn nettiin, tarvitaan toinen tietokone, jolla voidaan ensin ladata sovellus, jolla haittaohjelmien prosessit voidaan pysäyttää. Sen jälkeen ladataan, asennetaan, päivitetään ja ajetaan Malware Byte's Antimalware. Tältä sivulta löytyy linkki sovellukseen rkill.com, jolla nuo haittaohjelmat voidaan pysäyttää ja tarkemmat ohjeet menettelytavasta: http://www.bleepingcomputer.com/virus-re...imalware-doctor

    Ohjeen kertoman mukaan rkill.com osaa pysäyttää muitakin vastaavia prosesseja kuin tuon Antimalware Doctorin, jolle ohje varsinaisesti on tehty. Siksi tuota ehkä kannattaa kokeilla, kun keinot näyttävät muutoinkin olevan vähissä.
     

Jaa tämä sivu