1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

norttoni vai f secure vuoden 2006 kannettavaan?

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi astar2 02.07.2009.

  1. astar2

    astar2 Member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tyttöystävällä on tällä hetkellä käytössä elisan laajakaista ja elisan tietoturva palvelu.
    tämän kuun lopussa (heinäkuu) sitten tapahtuisi irtisanominen koska määräaika tulee täyteen ja emme tarvitse kahta nettiä. olemme siis muuttumassa elokuun alussa samaan asuntoon jossa on jo soneran oma netti.

    noh..... sitten tähän jännään ongelmaan.... mietin tässä että kannataisiko ostaa enemmin tähän (uusi "key" ). eli uusi key tässä tapauksessa tarkoittaa ihan vaan f secure perus kaupasta.

    vaiko asentaa norton 360 versio 2.0 kaapista joka on jo minun omassa pöytäkoneessani. tietääkseni sen voi asentaa 3 koneelle joten se olisi tässä tapauksessa kahdessa koneessa.?

    tietenkin halvemmaksi tulisi kun asentaisi "JO" ostetun nortonin tähänkin koneeseen ettei tarttis vielä erikseen sitä f securii ostaa mutta sitten mietin että meneekö tämä kannettava (joka on siis tyttöystäväni) enemmän vielä tukkoon. koska tällä hetkellä tämä käy aika raskaasti.
    ja jep tiedetään että onhan maailmassa kaiken mailman levyn eheytys ohjelmia ja muita sellasia mutta koska ei ole mun kone niin en ole ruvennut tätä tutkimaan ja parantamaan suorituskykyä

    tämä kanettava käynistyy 2minuuttia. firefoxin käynistymistä saa odotella 5minuutti jne. eli aika raskaasti jostain syystä käy.

    Olen kokeillut/painanut pari kertaa tässä käytön aikanani alt+ctrl+del ja katsonnut että mikä ihme ohjelma sen kaiken rammin ja mhz tehon vie.......
    noh asia näyttäisi olevan sillä tavalla että f secure + firefox tykittää suurimmat tehot joten jos haluaa vaikka katsoa elokuvaa niin mielummin sulkee firefoxin ja toivoo rammin ja mhz riittävän elokuvaan vielä.

    mutta esim kun tämän koneen käynistää ja heti käynistyksen jälkeen painaa vaikka alt+ctrl+del ja pistää samaan aikaan firefoxin tulemaan päällle niin voi huomata kun f secure innoissaan tuntuu vievän kaiken tehon ja muut ohjelmat ohessa käynistyy hitaasti liekkö sitten sen takia että f secure hakee jotain päivityksiä itselleen ja tarkastelee konetta.

    noh meni vähän asian vierestä jo. mutta mun kysymys on että onko norton 360 v2.0 raskaampi kuin f secure ööö..... no vaikka 2008 tai 2009?

    mitä tutkimuksia luin ja isältä kuulin niin tehokkaammin puhistaa ainakin f secure. en tiedä sit. ei ole itsellä kokemusta muusta ku nortonista.

    sen verran vielä kirjoitan loppuun että kanettava kone on
    AMD Mobile Sempron 3300+ ja 512 rammia. mietin tässä että kun tämä on kerran ostettu joskus vuonna 2006 niin oisko mahdollista että olisi edes duo?

    eikös ne jotenkin mene duo=2 ja quad=3? koska mitä toi resussi nhallinta näyttää niin jotain 390mhz. mutta eikös joskus vuonna 2000 ollut jo 500 mhz koneita? että mistä näkisin todellisen mhz määrän?
    katoin
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Sempron_microprocessors

    niin selvisi että joku 800mhz sattas olla lähellä?

    selevä noh kirjotanpa lisää sitten joskus tässä taas.
    kiitos vastauksista =)
     
  2.  
  3. astar2

    astar2 Member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    sen verran piti vielä kirjoittaa että en tiedä mitä f securen myyntipakkaus sisältää mutta jos se sisältää pelkän antivirus ohjelman niin silloinhan saattaisi nortonin 360 v2.0 olla parempi koska siinä on sitten mukana optimointi ja suorituskyvyn parannus tietokoneeseen tosin voihan se olla vaikka surkeakin en tuota tiedä kun itselläkin niin vähän aikaa ollut käytössä pöytäkoneessa
     
  4. Joensuu

    Joensuu Active member

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    2,545
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    Avast 4.8 yksi vaihtoehto, tarpeeksi kevyt ja vielä ilmainen.Ei tuontehoiseen koneeseen mitään raskasta softaa kannata laittaa hidastaa konetta.
     
  5. fr0g_

    fr0g_ Member

    Liittynyt:
    24.07.2003
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Itselläni on dellin inspiron kone, joka on 600MHz ja 320MB ram.. Koneeseen on asennettu XP jota valvoo NOD32 virustorjunta ja palomuurina on sygate.

    Konetta voi käyttää normaalisti ja tehoo riittää firefoxiin, musiikin kuunteluun ja leffojen katteluun vlc playerillä.

    Joten kyllä tosta sun koneesta pitäis löytyy tehoja sen verran ettei kettua tartte 5 minuuttia käynnistellä.

    Mä suosittelen C:\ -aseman formatointia, ja sen jälkeen uudelleen käyttöjärjestelmän asentamista. Toki kannattaa ottaa varmuuskopiot kaikesta tärkeestä mitä on sielä c asemalla.
     
  6. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,485
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    143
    Linkkisi kertoo että kyseessä 2Ghz prosessori.
    Mainoskikkoja pelkästään nuo optimoinnit ja suorituskyvyn parannukset.

    Norton on niin raskas että kone toimii paljon nopeammin ilman mitään optimointeja hyvällä ilmaisella ohjelmalla.

    Virustorjunnaksi suosittelen aviraa tai avastia. Kevyitä, hyviä, ilmaisia...
    Mutta sinullapa on enemmän keskusmuistia. Pelkkä f-secure tekee koneesta mahdottoman käytettävän 512 megalla keskusmuistia. Ei siis hätäillä.
    Varsinkin 3.x firefox vie rajusti keskusmuistia joten suosittelen selaimen vaihtoa kevyempään. Opera voisi olla varteenotettava ratkaisu.
     
    Viimeksi muokattu: 02.07.2009

Jaa tämä sivu