1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Canon EOS 500D päävalintakiekko

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi narth 28.08.2011.

  1. narth

    narth Member

    Liittynyt:
    28.08.2011
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Canonin EOS 500D kamerani päävalintakiekko (siis se mikä jää oikean käden etusormen alle ja voi säätää aukkoa yms.) ei enää reagoi, mutta kaikki muu toimii kamerassa vielä ihan normaalisti. Tästä siis päättelin et kiekko on rikki. Takuu ei kamerassa ole enää voimassa, mutta voidaanko tämä laskea valmistusvirheeksi? Kameraa en ole tietenkään kohdellut kaltoin ja kameralaukussa matkustaa ympäriinsä.

    Opiskelijana ei olisi nyt hirveän paljoa ylimääräistä laittaa kameranhuoltoon tietämättä yhtään paljonko kameran korjaus maksaisi ja korjausarviotkin maksavat mukavasti. Ei siis tekisi mieli lähettää korjausarvioon kameraa, jos korjaus maksaakin monia satoja euroja. Asia vaikuttaa pieneltä vialta mutta mistä sellaista nyt sit tietää. Onko jollakin ollut samanlainen tilanne ja paljonkohan huolto on suurinpiirtein maksanut?
     
  2.  
  3. harryy

    harryy Regular member

    Liittynyt:
    26.12.2005
    Viestejä:
    295
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Moi,

    minkäikäinen kamera on (eli ostopäivästä about vuosina)? Kannattaa kysyä asiaa Jas-tekniikalta/Canonilta. Mikäli lähempänä kahta vuotta kameran ikä, on todennäköistä vedota tuotteen virhevastuuseen, joka myyjällä asiassa on. Mikäli olet kohdellut kameraa oikein, ei sinua voida syyttää sen hajoamisesta.

    Rekisteröidy tarvittaessa sivulleni keskusteluun, voit tehdä uuden aiheen sinne :)) Digipikseli on uusi keskustelufoorumi digitaaliseen valokuvaukseen liittyen
     
  4. narth

    narth Member

    Liittynyt:
    28.08.2011
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kamera on nyt noin puolitoista vuotta vanha. Ja Jas-tekniikalta ei ole yksinkertaisesti varaa kysyä asiasta, kun niiden asiakaspalvelunumeroiden hinnat ovat ihan hirveitä. Taitaa kuitenkin olla pienempi paha kameran korjauttamisen hintaan verraten.
     

Jaa tämä sivu