1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WMP 11 ja Win7 = täystuho. miten saan WMP 10 asennettua

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Parotech 23.06.2010.

  1. Parotech

    Parotech Regular member

    Liittynyt:
    22.02.2008
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    joo'o.. ei tuo media player 11 mikäään ihmeellinen ole. ainut mikä siinä on ongelma on että se ei löydä puoliakaan musiikeistani. vaikka olenkin pistänyt sinne kirjasto valintoihin joka ikisen kansioni missä vain on musiikkia niin wmp ei lisää niitä toisto listalle :(
    onko muilla WMP;tä käyttävää sama ongelma. ja tämähän tuli nimen omaan heti kun aloin käyttämään seiskaa. XP:llänihän oli tuo 10 versio.
    help, kiitos =)

    onko ehdotuksia miten saada Windows Media Player 10 + Windows 7 ?
     
  2.  
  3. M4XDmG

    M4XDmG Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    113
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ehkä kyse on tässä siitä, että olet pakannut musiikkisi jollain tiedostomuodolla, jota mediaplayer ei suoraan tue ja vaatii siis codec:in asentamista. Ja/tai sitten olet edellisessä windowsissa musiikkia levyltä ripatessasi kopiosuojannut kappaleet, joten et voi soittaa niitä kappaleita kun tietyssä tietokoneessa ja nyt periaatteessa uuden windowsin myötä tietokone on "vaihtunut". Nämä siis olettamuksia, en ole varma, mutta muistuu kyllä että itselläni ois vähän vastaavia ongelmia joskus ollut.

    Mutta kokeile klikkailla suoraan musiikkikansiostasi sellaisia kappaleita mitä mediaplayer ei löydä. Jos sinulla on oletussoittimena mediaplayer, niin kone yrittää avata ne sillä ja ilmoittaa sitten mikä on vikana kun kyseinen tiedosto ei kelpaa!

    Ja kokeile ladata netistä jokin muu soitto-ohjelmisto, vaikkapa winamp, tai lähes pomminvarmasti kaiken maailman videot ja äänitiedostot soittava, mutta erittäin kolhon näköinen VLC!
    Windows Media Player 11 en tiedä voiko palauttaa 10:si, mutta kuitenkaan ongelma ei ole itse windows mediaplayer 11:ssa vaan joko codec:issa tahi tiedostojen suojauksessa.
     
    Viimeksi muokattu: 23.06.2010
  4. Trilogiar

    Trilogiar Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    793
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    http://www.foobar2000.org/

    Tällä loppuu per*eily toistolistojen ja musan soiton kanssa. WMP on ihan hyvä mitä tulee käyttömliittymään, mutta Foobar pieksee WMP:n audio käytössä 10-0.

    Niin ja itse ongelmaan se, että kannattaa tosissaan ladata codecit, mutta vaikea uskoa, että musa olisi jossain muussa muodossa kuin wma tai mp3 (varsinkin jos olet WMP:llä musat levyiltä koneelle kaapannut). Kannattaa kuitenkin kokeilla tuota codecia

    Tämmösen katoin vielä tähän:

    WMP auki (11), tools -> options -> library -> monitor folders -> ja sitten lisäät sinne polun mistä se ottaa mediatiedostot ohjelmalle (mikäli musasi ei ole My music kansiossa)

    Ja vielä optionsista -> filetypes ja ruksaat kaiken.
     
    Viimeksi muokattu: 23.06.2010
  5. Parotech

    Parotech Regular member

    Liittynyt:
    22.02.2008
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    lähinnä sitä nyt, että pysyy musiikit tallessa. on yksinkertainen valikko rakenne kuten WMP:ssä.
    pystyy samalla hallitsemaan mitä kaikkea pistää esim. puhelimeen musiikkia.
     

Jaa tämä sivu