1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

hp:n sonic ei toimi

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi tiibet 17.01.2010.

  1. tiibet

    tiibet Member

    Liittynyt:
    17.01.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    dvd:n poltto prosessi tulee ihan ok mutta lopuksi ohjelma herjaa että yksi tai useampi tiedosto et tullu dvd:lle ja sitten kun ohjelman sulkee se ponkauttaa kolme erillistä ikunaa joissa se kertoo virheistä (kämmin jo 3 dvd levyä ja hoksannu kirjoittaa herjauksia muistiin..)
    Mitä pitäis tehdä että saisin poltettua levyjä?
    voinko ladata ilmaisen poltto-ohjelman, toimiiko se samaan aikaan sonicin kanssa?
    jos poistan ja asennan sonicin uudelleen miten asennan sen uudelleen? minulla on windowsin asennus levyt, mutta miten osaan asentaa sieltä vain sonicin? onko se mahdollista?
    mulla on siis Hp:n läppäri jossa windows xp jo muutaman vuoden vanha malli ja nyt alkaa olla levyt täynnä tavaraa.
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,095
    Kiitokset:
    1,208
    Pisteet:
    243
    Virhemahdollisuuksia on niin monia, ettei noilla tiedoilla oikein osaa lähteä arvaamaankaan. Mitä yritit polttaa, elokuvaa vai dataa? Missä muodossa poltettava aineisto oli? Sonic-ohjelmassa on varmasti mukana ohje, jota kannattaa tutkia. Harjoittelussa kannattaa käyttää DVDRW-levyä, tulee halvemmaksi, kun voi käyttää uudelleen. Neuvojen kysymistä taas helpottaa suuresti, jos vikailmoitukset on kirjoitettu muistiin.

    Koneelle asennettu Sonic-ohjelma ei mitenkään estä jonkun toisen poltto-ohjelman käyttämistä. Kysymyksestäsi sai vaikutelman, että vika ei kuitenkaan ole poltto-ohjelmassa, vaan jossakin muussa.

    Sonicin ohjelmisto on ilmeisesti HP:n varusohjelmia eikä siis Windowsin osa. HP:n käytäntöä en tiedä, mutta esimerkiksi IBM:n koneilla varusohjelmat asentuivat omasta kansiostaan, joka ensin kopioitui merkkikohtaiselta asennuslevyltä kovalevylle. Varusohjelmat asentuvat Windowsin jälkeen ilman eri toimenpiteitä, mutta etsimällä tuo asennuskansio C-asemalta on mahdollisuus asentaa siellä olevia varusohjelmia uudelleen.

    Uskoisin kuitenkin, että ongelma ratkeaa ohjeita lukemalla eikä uudelleenasennusta tarvita.
     

Jaa tämä sivu