1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Acer 1810T järjestelmän palautus ongelma

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tontze 24.08.2009.

  1. Tontze

    Tontze Member

    Liittynyt:
    16.04.2009
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nyt on hieman ongelmia uuden Acerin järjestelmän palautuksen kanssa. Ongelmat alkoi siitä kun aloin osioimaan levyä uudestaan Paragon Partition Managerilla. Tämä ei tietenkään onnistunut vaan kone oli jumahtanut kesken osioinnin ja ei suostu enää käynnistymään.

    Järjestelmän palautuslevyjä en tietenkään ollut ehtinyt polttaa, koska ei ollut käsillä ulkoista poltaavaa asemaa. Acerin koneissa on tämä hieno D2D palautus joka käynnistetään koneen käynnistyessä Alt + F10 näppäinyhdistelmällä. Kone tekee itse palautuksen onnistuneesti, mutta jumahtaa siinä vaiheessa kun se käynnistyy uudestaan ja alkaa tehdä itse asennusta. Tulee virheilmoitus missä se pyytää palautuslevyä tai muuta palautus mediaa.

    Eli ilmeisesti Acerin MBR on mennyt sekaisin ja sen korjaamiseen otetaan hyviä vinkkejä vastaan. Toki jos joku vastaavan koneen omistaja voisi laittaa palautuslevyt jonnekkin päin nettiä ladattavaksi niin siitä olisi varmasti myös suuri apu.
     
  2.  
  3. Tontze

    Tontze Member

    Liittynyt:
    16.04.2009
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ongelma ratkaistu. Eli asentelin koneeseen Vistan toisen version jonka jälkeen poltin Recovery levyt. Palautus ei vielä lähteny toimimaan mutta Ultimate Windows Boot CD:ltä ajettu FixMRB korjasi sen ongelman.
     

Jaa tämä sivu