1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Win7 + HJT ongelma ja kummitteleva Mass effect 2

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Wippeli81 11.01.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Wippeli81

    Wippeli81 Member

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Hei,

    Koneen hidastumisen (WIN7) ja firefoxin jumitteluiden takia latasin Hijackthis ohjelman ja yritin tehdä login. Siinä tulee kuitenkin seuraavanlainen probleemaviesti:

    "For some reason your system denied write access to the Hosts file. If any hijacked domains are in this file, Hijackthis may NOT be able to fix this.

    If that happens, you need to edit the file yourself. To do this, click Start, Run and type:
    notepad C:\\Windows\Systeme32\drivers\etc\hosts

    and press Enter. Find the line(s) Hijackthis reports and delete them. Save the file as 'hosts'. (with quotes) and reboot.

    for Vista..... "

    Ongelma on se että kun teen tuon Run-jutun niin eteen popsahtaa Mass effect 2 pelin aloitusvalikko. Ja mielenkiintoiseksi asian tekee se, että ko. peli on poistettu jo aikaa sitten mutta näkyy edelleen ohjelmien poistolistalla. Ja kun sitä yrittää poistaa, niin väittää ettei koneella kyseistä peliä ole. Sama juttu jos yrittää painaa uninstall pelin aloitusvalikosta.

    Tuolla hosts kansioissa myös neljässä tiedostossa on punavalkoinen kakkonen kuvana joten kyseinen peli on jotenkin luikerrellut sinne? Olisiko kenelläkään ideaa kuinka ratkoa tämä ongelma jotta pääsisi ratkomaan seuraavaa?

    Kiitos!

    Lisäys:
    Lisätietona vielä että kun HJT:n varoituksen klikkaa ok:lla pois, se jatkaa scannauksen loppuun asti mutta kun login yrittää tallentaa, se muodostaa vain tyhjän muistiofilen. Paikka mihin se yrittää tallentaa sitä on C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis ja siellä on jo saman niminen tiedosto josta kysyy pitääkö korvata. Vaikka siis korvaa niin tyhjä logitiedosto tulee.
     
    Viimeksi muokattu: 11.01.2014
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu