1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

online pelin ilmoitus...

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi caiffa 03.03.2013.

  1. caiffa

    caiffa Member

    Liittynyt:
    22.01.2011
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kyseessä GolfStar online peli, asenssin se n. vuosi sitten, ja jokin aikaa sitten erinäisten virus/pöpö puhdistus operaatioiden tuloksena kyseisen pelin asennus oli poistunut koneelta, uudelleen latauksen ja asennuksen jälkeen, peliä avatessani kyseinen alapuolella kopioimani teksti/popup-ikkuna ilmestyy, ja know how... loppuu itseltäni siihen, eli mitä tuo käytännössä tarkoittaa, ymmärrän kyllä lauseen, mutta en tajuu miten jatkan eteenpäin... jotta saisin softan skulaa... kertoisiko joku (rautalanka) version, mistä muistista ja miten ym.

    A monitor program has been founded running in your system. Please, unload it from memory and restart your program. (Process Monitor ETC.)

    win 7 homepremium
    4g
    nvidia geforce gt320

    kiitos
     
    Viimeksi muokattu: 03.03.2013
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,087
    Kiitokset:
    1,202
    Pisteet:
    243
    Kyseessä on joku prosessi tai palvelu, joka aiheuttaa ristiriitoja pelin suojauksen kanssa. Jos et tiedä, mikä ohjelma tuon saattaa aiheuttaa, voi sen paikallistaminen olla aika työlästä. Kyseessä saattaa hyvinkin olla myös virusturvaohjelmasi. Onko se ja palomuuri edelleen samat kuin silloin, kun peli toimi?

    Paikallistettaessa tuollaista ongelmia aiheuttavaa prosessia tai palvelua käytetään ns. puhdasta käynnistystä, jossa ensin kaikki muut kuin Microsoftin palvelut estetään käynnistymästä. Jos ongelmaa ei enää esiinny, tiedetään, että syynä oli joku noista estetyistä palveluista. Tarkempi paikallistaminen tehdään sallimalla ensin puolet noista palveluista. Jos ongelma jatkuu estetään ensiksi sallitut palvelut ja sallitaan toinen puolisko. Sitten kun on löydetty palveluryhmä, jonka pysäyttäminen poisti ongelman, ryhmää aletaan pienentää käynnistämällä lisää sen ryhmän palveluja jne.

    Tässä tapauksessa on ongelmallista se, että syy saattaa olla virustorjunta- tai palomuuriohjelmassa. Itse en ainakaan neuvoisi niiden pysäyttänistä nettipeliä kokeiltaessa. Tarkemmat ohjeet em. puhtaaseen käynnistykseen saat tuolta klikkaamalla linkkiä Clean Startup: http://www.klyptotech.com/Thermida_/_WinLicense_-_A_monitor_program...

    Lue koko ohje ensin kunnolla läpi, että ymmärrät, mistä on kyse. Siellä neuvotaan valitsemaan myös virusturvaohjelma pysäytettävien joukkoon. Harkitse itse. Minä en sellaista neuvonut, vaikka ymmärrän, että koko operaatio ei sitten johda mihinkään, jos syynä on juuri tuo virusturva.

    edit. Tuolta löytyi suomeksi ohje Windowsin puhtaan käynnnistyksen suorittamiseksi: http://support.microsoft.com/kb/929135
     
    Viimeksi muokattu: 03.03.2013
  4. caiffa

    caiffa Member

    Liittynyt:
    22.01.2011
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Thx...joo nyt kelasin että oon noista "puhdistus" softi ajaessani msconfig jutskassa varmaan ottanut pois käynnistyksen yhteydessä, pitääkin tarkistaa kyseinen homma...kiitti vastauksesta kuiteski... hyödyllistä linkkiä myöten...
     

Jaa tämä sivu