1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Movie maker videot pelkkää mustaa.

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Cooolest 04.01.2012.

  1. Cooolest

    Cooolest Member

    Liittynyt:
    23.10.2002
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli sekos live movie maker n. viikon aikana kummasti! Ehin muutaman wmv videon yhdistämään ja kaikki toimi vallan komeesti mutta tänään tekee pelkkiä mustia videoita. Oon päivittäny ja asennellu uusiks codecit (sharkin win7codecs) ja koko movie makerin vaan ei auttanu yhtää! Nyt alkaa järki ja hermo loppuu kesken niin pakko kysellä että onko kellää vastaavaa hämminkiä ollu? Ja/tai muuten vaan vinkkiä millä saada uusiks toimimaan? Enkä ainakaan muistaakseni oo koneeseen muuta sinä aikana asennellu ku winkkarin päivitykset..
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,096
    Kiitokset:
    1,208
    Pisteet:
    243
    Ongelma vaikuttaisi koodekkiperäiseltä. Olisko mustiksi jäävissä videoissa käytetty jotakin muuta koodekkia kuin aiemmissa tai olisiko koodekkiasetuksia muutettu itse koodekkipaketissa tai Movie Makerissa? Tuo selvinnee kokeilemalla, näkyvätkö aiemmin onnistuneet leikkeet edelleen.

    Jos aiemmin toimineet leikkeetkään eivät enää toimi, voisi kokeilla järjestelmänpalautusta ongelmien syntymistä edeltävään ajankohtaan. En ole varma, missä määrin järjestelmänpalautus palauttaa koodekkiasetuksia, mutta ei tuossa mitään menetäkään, koska palautus on peruutettavissa, ellei se tuottanut toivottua tulosta.
     
  4. Cooolest

    Cooolest Member

    Liittynyt:
    23.10.2002
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sepä siinä vähä kummaa onki ku en oo kodekkeihin koskenu enkä edes niitten asetuksiin. Ja aiemmat näkyy media playerilla mutta ei movie makerilla. Nykyiset, mustat, ei edes playerilla.. Mutta minäpä kokeilen palautella ja palailen asiaan. :)
     
  5. Cooolest

    Cooolest Member

    Liittynyt:
    23.10.2002
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei auta sikanauta! Ei toimi palauttelut eikä edes kokonaan ilman kodeekkeja. Mut movie maker 2.6 toimii! On vaan vähä hankalampi ja hitaampi käyttää. Mutta tällä mennään! Jos jollain tulee vielä vinkkiä mieleen niin laittakaa ihmeessä! :)
     

Jaa tämä sivu