1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Easeus Partition ja Win8 - Palautus asemaa ei löydy?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi angelmoon 03.07.2013.

  1. angelmoon

    angelmoon Regular member

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    207
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt jälkiviisaanaa voin sanoa että kaikki olisi pitänyt tehdä toisessa järjestyksessä, mutta tehty mikä tehty, onneksi kaikki vielä "melkein" toimii. Eli asiaan...

    Tuli pienennettyä tuon teran Win8 C: osio 150neen gb ja loput puoliksi kahteen osioon tuota Easeuksen ohjelmaa käyttäen. Tuon jälkeen vasta välähti että käytän tätä tietsikan (Lenovo) OneKey Recovery ohjelmaa ja teen Järjestelmän varmuuskopioinnin. Mutta nyt tuleekin ilmoitus että: "Nykyinen järjestelmä ei tue varmuuskopiointia".

    Levynhallinnasta näkyy kaikki osiot ja siellä on myös näitä järjestelmän omia osioita (OEM ja EFI nimisiä) mihin en koskenut. Oletan että näiltä osiolta löytyy kaikki ohjelmistot uudelleen asennusta varten.

    Onko tämä Easeus nyt sotkenut noita winukan osiota jotenkin että itse käyttis ei enää löydä tai osaa käyttää näitä palautus ohjelmia/osioita??? Jotenkin haluaisin levyille varmuuskopion järjestelmästä varoiksi.
     
  2.  
  3. BforeDusk

    BforeDusk Senior member

    Liittynyt:
    15.09.2006
    Viestejä:
    6,570
    Kiitokset:
    7
    Pisteet:
    118
    Hakeeko OneKeyRecovery palautusosiota fyysisestä kohdasta kovoa vai asemakirjaimen mukaan?
    Jälkimmäisessä ei löydä oiketa asemaa. Pakottaen asemtunnus entiseksi palautusosioissa tai rukaten palautuksen kännistystietoihin uusi asematunnus.
     
  4. angelmoon

    angelmoon Regular member

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    207
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Täytyy kyllä sanoa että enpä oikein tiedä. Tuon OneKeyRecoveryn asetuksiakaaan ei pääse muuttamaan mitenkään. Siinä on kaksi nappia vain varmuuskopioinnin tekoon ja järjestelmän palautukseen.
    Voisikohan auttaa jos tuolla Easeuksella tekisi siitä C: asemasta sen teran kokoisen uudestaa että poistaisi ne kaksi jälkikäteen tehtyä osiota?
     

Jaa tämä sivu