1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

bootmgr is missing

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Toni_74 14.03.2014.

  1. Toni_74

    Toni_74 Newbie

    Liittynyt:
    14.03.2014
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noniih eli täällä tuli tällainen vika koneeseen ja netti on pilvinpimein täynnä noita "yksinkertaisia" ohjeita millä korjata mutta kun ei suostu tuo repair toiminto pelittämään vaan väittää että on väärä versio windowsista vaikka on täsmälleen sama kuin millä se on asennettukkin. On kokeiltu kaikenmaailman safemodeja johon ruutu aukeaa vain mustana ja hetken päästä tulee windowsin asennusruutua taas eli tuo korjaustoiminto on nytten sitten unohdettava. Mikään paniikki ei tietenkään ole korjaamisella kun tiedostot saan talteen mutta jos joku osaisi sanoa että onnistuuko noita tiedostoja kopioimaan vaikka tästä uudelleen asennetusta tahi asennuslevyltä ja mihin ne voisi kopioida jos se voisi toimia noinkin tuo korjaus. Hakutoiminnollahan näkyy vaikka mitä noita tiedostoja mutta parempi kysyä täältä ennenkuin alan sörkkimään mitään.

    Tässä vähän tietoja.

    Windows 7 Home Premium 64 bittinen ja tuossa mihin se on asennettu niin näkyy tuo "ylimääräinen" osio 100 megaa jonka tiedostoja ei kyllä näe mitenkään kait. (on laitettu hidden filesit näkyviin).

    Kiitoksia etukäteen vastauksesta.

    /Toni
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,098
    Kiitokset:
    1,209
    Pisteet:
    243
    Oli vähän vaikea ymmärtää, kun on kirjoitettu niin paljon yhteen pötköön välimerkkejä säästäen. Jos ongelma oli pelastaa koneelta tiedostoja, kun Windows ei käynnisty, niin yksi vaihtoehto on Linux Live-CD. Live Linuxia ei asenneta omalle koneelle, vaan se toimii CD:ltä ja mahdollistaa kovalevyn tiedostojen selauksen ja kopioinnin esimerkiksi USB-muistiin. Lisää asiasta tuolla: http://linux.fi/wiki/Live-cd
     

Jaa tämä sivu